PSV-nieuwkomer baart opzien: “Dat is écht een kwaliteitsspeler”

Foto: PSV-nieuwkomer baart opzien: “Dat is écht een kwaliteitsspeler”

Marciano Vink en Kenneth Perez stellen dat PSV met Ivan Perisic een goede aanwinst hebben weten te strikken. Perez noemt de ervaren Kroaat een echte ‘kwaliteitsspeler’, terwijl de Deen nog niet onder de indruk is van Rick Karsdorp.

Vink en Perez lovend over PSV-aanwinst Perisic

“Wat ik wel heel prettig vind is dat ze nu met Perisic concurrentie is voor Bakayoko”, begint Vink in het ESPN-programma Dit was het Weekend. “Bakayoko was altijd onomstreden, omdat er ook niet echt iemand aan de rechterkant wilde spelen. Ik was echt benieuwd naar Perisic en ik vond dat hij goed begon. Hij had een aantal mooie bewegingen en voorzetten met zowel links als rechts.”

Vink vond dat PSV goed begon tegen Willem II, maar daarna ook snel wegzakte. “Het werd steeds slechter en slordiger, op een gegeven moment vond ik ze een beetje een lusteloze indruk maken. Uiteindelijk moeten er wissels plaatsvinden omdat er rust nodig is. Dan is het in mijn optiek altijd wachten op Saibari, want die heeft een partij power… Nu werden het Karsdorp en Lang.”

Matige Karsdorp

Karsdorp kon Perez vooralsnog niet overtuigen. “Die maakte genoeg fouten. Hij heeft een assist en dan lijkt het heel wat, maar hij had heel veel misverstanden en ballen die hij tegen de tegenstander aan schoot. Dit (de assist, red.) is dan wat opvalt en dat is ook heel goed, het buitenom lopen. De verbetering ten opzichte van een linksbenige linksback is gigantisch.” Perisic deed het volgens de voetbalanalist echter stukken beter. “Terugkomend op Perisic, dat is écht een kwaliteitsspeler. Aan alles zie je dat het echt iemand is die weet hoe je moet voetballen. Hij doet geen ingewikkelde dingen, maar heel veel logische, goede dingen.”

Wie is een betere aanwinst voor PSV?

  • Perisic
  • Karsdorp
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie