‘PSV-opstelling krijgt contouren’

Foto: ‘PSV-opstelling krijgt contouren’

PSV werkt zaterdagmiddag de volgende oefenwedstrijden af in de voorbereiding. Het speelt dan tegen SC Paderborn en doet dat zelfs twee keer. De eerste keer wordt er afgetrapt om 12.00 uur, de tweede wedstrijd staat gepland voor 14.00 uur. PSV moet het nog altijd doen zonder de internationals Jerdy Schouten en Joey Veerman, maar aan de hand van de eerste opstelling voor de eerste oefenwedstrijd lijken de contouren voor komend seizoen wel al zichtbaar te worden.

Opstelling PSV tegen Paderborn: Basisplaats voor toptalent Land en Noa Lang

In de opstelling staan veel namen die ook vorig seizoen te zien waren binnen de lijnen bij PSV. Niet verrassend is dat Walter Benítez tussen de palen staat, terwijl ook Jordan Teze en Oliver Boscagli op hun vertrouwde plekken achterin staan. Nieuwkomer Ryan Flamingo staat centraal achterin geposteerd, al hoopt Peter Bosz nog op de komst van extra centrale verdediger. Mauro Júnior lijkt de eerste keus op de linksbackpositie te zijn.

Op het middenveld is er een plaats ingeruimd voor het toptalent Tygo Land, waar normaal gesproken een Jerdy Schouten zal spelen. Ismael Saibari en Guus Til zijn de andere twee middenvelders. Met de terugkeer van Joey Veerman zal Bosz daarin nog wel knopen moeten doorhakken.

Voorin is Luuk de Jong de onbetwiste aanvalsleider, terwijl Hirving Lozano aan de rechterkant staat. De Mexicaan vertrekt in de winter naar San Diego, terwijl ook Johan Bakayoko deze zomer nog lijkt te vertrekken. Het is niet ondenkbaar dat PSV nog een nieuwe rechtsbuiten gaat aantrekken voor het sluiten van de transfermarkt. Op links is er een basisplaats weggelegd voor Noa Lang, die op de weg terug is van zijn hamstringblessure.

Opstelling PSV tegen Paderborn:

Benítez; Teze, Flamingo, Boscagli, Mauro Júnior; Land, Saibari, Til; Lozano, De Jong, Lang

Gaat Flamingo een vaste waarde worden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
178+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie