Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

PSV sluit deal in bijzijn van Koningin Máxima

Foto: PSV sluit deal in bijzijn van Koningin Máxima

PSV heeft vandaag, onder toeziend oog van een trotse Koningin Máxima, een samenwerkingscontract ondertekend in het stadion van Austin FC. De Eindhovenaren gaan de komende jaren samenwerken met de huidige nummer 2 van de Western Conference in de Amerikaanse MLS.

Máxima was – zonder de van een longontsteking herstellende Koning – op werkbezoek in Texas en kwam buurten bij Austin FC, waar namens PSV hoofd jeugdopleidingen Ernest Faber present was. “Wat me opvalt is hoe veel connecties er zijn tussen Austin en Nederland. Niet alleen in het team (Danny Hoesen is er spits, Marius Haas is investeerder van de club, red.), maar ook in het stadion. Jullie onverwoestbare veld is het resultaat van een samenwerking met SGL: een Nederlands bedrijf dat begon met het kweken van rozen, maar ontdekte dat zijn kennis over lichtgebruik bij plantengroei ook toegepast kon worden in de sportwereld. En het is geweldig om zulke dichte samenwerking en vriendschap tussen Austin en PSV te zien.”

Namens Austin FC klinkt het statement: “We zijn enorm opgetogen om samen te gaan werken met een club die wereldwijd zo gerespecteerd wordt als PSV. Samenwerken en het delen van ideeën over spelers- en trainersontwikkeling gaat beide clubs ongetwijfeld voordeel opleveren.”

Uitbreiding

PSV heeft ook al samenwerkingsverbanden in Zuid- en Midden-Amerika lopen. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt de club ook in Hongarije nog een club zoals Austin te vinden om mee samen te werken.

TIP: Bijna drie keer je inleg als Austin FC komend weekend wint van Seattle Sounders!

Goed voor PSV?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie