‘PSV-transfer wankelt’

Foto: ‘PSV-transfer wankelt’

PSV hoopt Ko Itakura over te kunnen nemen van Borussia Mönchengladbach, maar een deal tussen beide partijen is nog niet gesloten. De Eindhovenaren moeten diep in de buidel tasten voor de komst van de Japanner, die een belangrijke kracht is bij Die Fohlen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

PSV blijft pushen voor komst Itakura

PSV ziet Itakura als ‘topkandidaat’ om de achterste linie van een kwaliteitsimpuls te voorzien, maar moeten daarvoor wel het transferrecord breken. PSV wil de Japanner absoluut inlijven stelt het Eindhovens Dagblad. ”Hij staat op een, twee en drie, zoals dat heet.” Naar verluidt moet PSV een bedrag van meer dan vijftien miljoen euro neertellen voor Itakura, die zelf een overgang naar PSV wel ziet zitten. Voor PSV zou dat een nieuw transferrecord betekenen, dat vorig seizoen al voor Hirving Lozano vijftien miljoen euro betaalde.

Toch is er voorlopig nog geen witte rook aanstaande en schrijft PSV-watcher Rik Elfrink dat een eventuele deal pas aan het einde van de transfermarkt kan worden beklonken. Daardoor dringt de tijd voor de landskampioen, dat uiterlijk tot vrijdag de tijd heeft om de deal rond te maken.

Boscagli naar Brighton?

Daarnaast lijkt PSV ook serieus rekening te moeten houden met een vertrek van Olivier Boscagli. De Fransman heeft een lucratief nieuw aanbod van PSV naast zich neergelegd en wil de stap naar Brighton Hove & Albion maken. Verwacht wordt dat de Engelsen nog met een hoger bod gaan komen, maar ook dat zal last minute-werk worden. Komen PSV en The Seagulls er niet uit, dan zal de Monegask gewoon bij PSV blijven.

Zie jij Itakura nog naar PSV komen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
465+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie