‘PSV wacht transferstorm in augustus’

Foto: ‘PSV wacht transferstorm in augustus’

De transferzomer is voor PSV tot dusver nog rustig wat betreft vertrekkende spelers. Mogelijk komt daar in augustus nog verandering in. De Eindhovenaren hopen vooral vier sterkhouders te kunnen behouden.

PSV hoopt vier gewilde sterkhouders in Eindhoven te houden

Dat schrijft clubwatcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De journalist spreekt van ‘De 4 J’s’: Jerdy Schouten, Joey Veerman, Johan Bakayoko en Jordan Teze. Laatstgenoemde gaat zijn laatste contractjaar in, waardoor een verkoop ‘niet ondenkbaar is’. Olivier Boscagli zit in dezelfde situatie, maar de Fransman zou alleen weg mogen als een geïnteresseerde club met een stevig bedrag op de proppenn komt: “PSV heeft al uitgesproken niet koste wat het kost een bescheiden transfersom op te willen halen, omdat een kampioenschap de club ongelooflijk veel waard is”, klinkt het.

Bovendien schrijft Elfrink dat de verwachting is dat het transfergeweld rond Bakayoko ‘in de laatste twee weken van augustus hoe dan ook gaat losbarsten’. De Belgische vleugelaanvaller ligt in het Philips Stadion nog vast tot midden 2026, maar wordt in verband gebracht met onder meer Bayern München en Premier League-clubs. Naar middenvelder Schouten wordt na een goed EK inmiddels ‘druk geïnformeerd’, weet de clubwatcher. Veerman zal moeten kiezen tussen ‘een aantal ploegen uit het buitenland en een mooie aanbieding van PSV’.

‘Gekke dingen’ in augustus

Desondanks gaat PSV er volgens Elfrink nog altijd vanuit dat de spelers deze zomer behouden zullen blijven voor trainer Peter Bosz. “Maar zeker in augustus kunnen nog gekke dingen gebeuren als Engelse clubs ineens aan het kopen slaan”, voegt de journalist toe. Overigens liggen de schaduwlijstjes al klaar: “Voor elk van deze spelers komen absoluut vervangers op het moment dat ze zouden vertrekken.”

Weet PSV een leegloop te voorkomen?

  • Verwacht ik wel
  • Denk het niet
671+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie