‘PSV zet streep door komst verdediger’

Foto: ‘PSV zet streep door komst verdediger’

Milan van Ewijk lijkt niet naar PSV te verkassen. Naar verluidt is de naam van de rechtsback van Coventry City wel gedropt bij de Eindhovenaren, maar lijkt zijn komst momenteel onwaarschijnlijk.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Milan van Ewijk lijkt niet van Coventry City naar PSV te verkassen

PSV is naarstig op zoek naar defensieve versterking. André Ramalho vertrek uit Eindhovenaren terwijl Sergiño Dest, Olivier Boscagli en Mauro Júnior in de lappenmand zitten. Daarnaast kan Jordan Teze vertrekken naar AS Monaco, wordt de spoeling nog dunner wordt. Dinsdagmiddag werd Van Ewijk genoemd als mogelijke optie, maar een paar uur later kan er alweer een streep door die naam. “Betrokkenen geven aan dat Van Ewijk als naam wel is gedropt in Eindhoven, maar dat zijn komst nu onwaarschijnlijk lijkt”, laat Marco Timmer van Voetbal International weten.

Hoge transfersom

“Dat de naam van Milan van Ewijk valt, is niet gek. PSV bekeek de back in zijn tijd bij SC Heerenveen, maar hapte toen niet toe. Van Ewijk heeft vorig seizoen in het Championship bij Coventry City nagenoeg alles gespeeld, maar als PSV hem nu wil halen, moet het dubbele (negen miljoen) worden betaald dan wanneer de club hem vorig seizoen had aangetrokken” vervolgde de clubwatcher.

Van Ewijk zou ook in beeld zijn bij Feyenoord en Ajax. Of de rechtsback voor hen eventueel haalbaar zal zijn, moet nog blijken. PSV gaat verder in de zoektocht naar verdedigers. De interesse in Sepp van den Berg is al langer bekend. Kenny Tete of de clubloze Patrick van Aanholt terughalen is ook een optie.

Balen voor PSV?

  • Ja, Van Ewijk zou goede versterking zijn
  • Nee, geen topspeler
1215+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie