Real Madrid in opspraak na seksschandaal met minderjarig meisje

Foto: Real Madrid in opspraak na seksschandaal met minderjarig meisje

Verschillende (voormalig) jeugdspelers van Real Madrid liggen onder vuur wegens een seksschandaal. De jonge voetballers zouden hun seksuele verrichtingen met een minderjarig meisje hebben gefilmd en vervolgens verspreid hebben. Dat ging gepaard met een reeks walgelijke teksten.

Oud-jeugspelers van Real Madrid in opspraak na zedendelict

El Confidencial heeft de gesprekken tussen de voetballers in handen. Een aantal spelers zijn opgepakt en hun namen zijn nu ook bekend. Een van de verdachten is Juan Rodríguez Lima, die de filmpjes met ‘veel enthousiasme’ verspreidde. ‘Wat een slet’, ‘geef het haar maar hard’ en ‘zigeunerhoer’ schreef hij bij de video’s. Hij waarschuwde de groepsleden voor de beelden die hij rondstuurde. ‘Dit is episch, wat een bitches’, stond erbij.

Ferrán Ruiz, nu speler in jeugdteams van Girona, neemt ook deel aan het gesprek. Ook hij is opgepakt wegens verdenking van betrokkenheid. “Het ergste is dat ze 16 jaar oud was, HAHAHAHAHAHAHA”, schreef hij in een van de groepsgesprekken. Ook beschreef hij in dezelfde chat zijn seksuele daden uitgebreid. In een privégesprek dat op de telefoon van Ruiz werd gevonden schreef hij: “Als ik je haar leeftijd vertel, dan raak je in paniek. HAHAHAH. Wat een slet was het, wat een duivel. Het pak slaag dat we haar gaven… Ik sloeg haar, ik sloeg haar op haar billen.”

Het onderzoek naar het schandaal is nog in volle gang. De Guardia Civil concludeert dat de verdachten wisten dat een van de meisjes minderjarig was. Op het verspreiden van kinderporno staat een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie