‘Real Madrid straft grote blunder keihard af’

Foto: ‘Real Madrid straft grote blunder keihard af’

Real Madrid is van plan om spoedig afscheid te nemen van Niko Mihic, zo meldt MARCA. De Spanjaarden hebben na de slepende blessure van Arda Güler geen vertrouwen meer in het hoofd van de medische afdeling.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Groot probleem Real Madrid met Güler

Sinds 2017 is Mihic exclusief verbonden aan Real Madrid en vervulde hij een belangrijke functie binnen de vereniging. De voorbije seizoenen raakte de Spaanse grootmacht echter steeds ontevredener over hoe hij handelde. De blessure van Güler, die intussen al maandenlang duurt, gaf de doorslag.

De middenvelder, die in de zomer ook nog in de belangstelling stond van Ajax en Barcelona, stapte over van Fenerbahçe, maar heeft nog altijd geen officiële wedstrijd op zijn naam staan. Güler kwam met een kleine meniscusblessure bij de club binnen, waarna het Mihic beter leek om voor de conservatieve therapie te kiezen.

Dat betekende dat Güler voornamelijk rust moest nemen en niet werd geopereerd, waarover intern de nodige discussie ontstond. Intussen heeft hij achter de schermen diverse keren een terugslag en zelfs spierblessures gekregen. Het zorgde ervoor dat Mihic werd overruled door orthopedisch chirurg Manuel Leyes en dat Güler alsnog werd geopereerd.

Spoedig vertrek van Mihic na blunders

Daardoor is het vertrouwen van president Florentino Pérez in Mihic naar het nulpunt gedaald. Het is namelijk niet de eerste keer dat de Kroaat in de fout ging met dergelijke beslissingen. Pérez heeft daarom besloten dat het beter is om afscheid van hem te nemen en zou bezig zijn met de ontbinding van zijn contract.

Is dit het juiste besluit?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, absoluut niet
181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie