‘Recordtransfer op komst bij Feyenoord’

Foto: ‘Recordtransfer op komst bij Feyenoord’

De kans is groot dat Feyenoord komende zomer een cruciale speler gaat verliezen. Bij de Rotterdammers blinkt de laatste weken namelijk Luis Sinisterra uit onder toeziend oog van vele scouts.

Volgens De Telegraaf wordt de Colombiaan inmiddels ‘al maandenlang gevolgd’ door speurneuzen uit met name Italië. Het zou gaan om ‘een Serie A-club die ook uitkomt in de Champions League’. Een naam wordt niet genoemd, maar het moet dus wel om AC Milan, Inter Milan, Juventus en/of Atalanta gaan.

De genoemde krant schrijft verder dat Sinisterra veruit de duurste speler van Feyenoord is. Eerder sprak journalist Dennis van Eersel van RTV Rijnmond al woorden in dezelfde strekking: “Hij heeft momenteel de grootste marktwaarde van alle spelers bij Feyenoord.” Al zijn er ook nog verbeterpunten voor de 22-jarige dribbelaar: meer overzicht behouden in de beslissende fase. “Dan zou hij het hoogste bedrag uit de clubhistorie moeten opleveren.”

Valentijn Driessen was sceptischer en wijst op het feit dat Feyenoord ‘slechts’ in de Conference League speelt. “Dat is niet het niveau waarop spelers weggaan voor twintig miljoen euro, bijvoorbeeld. Je moet dan blij zijn met tien à vijftien miljoen. Die buitenlandse clubs zijn ook niet gek. Welke spelers zijn nou geslaagd uit Nederland?”

Kapitaal op het veld

FR12 besluit over de marktwaardes van andere spelers: “Feyenoord heeft ook de vraagprijs voor Tyrell Malacia en Orkun Kökcü verhoogd. De verdediger moet 18 miljoen gaan opleveren en Orkun Kökcü zijn waarde werd bepaald op 12 miljoen euro, maar daar laat de Rotterdamse club hem nu niet meer voor gaan. Justin Bijlow zijn marktwaarde is gestegen naar 25 miljoen euro.”

Wordt Feyenoord kampioen? 6x je inleg bij bet365!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Sinisterra gaat minstens twintig miljoen opleveren

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat niet
749+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie