René van der Gijp gaat stuk: ‘Heb jij daar ook naar zitten kijken?’

Foto: René van der Gijp gaat stuk: ‘Heb jij daar ook naar zitten kijken?’

Tijdens Vandaag Inside ging het op maandagavond vooral over de andere televisieprogramma’s die dit weekend op de buis waren. René van der Gijp was het afgelopen weekend ziek en koos er zoals vaker voor om op de bank te gaan liggen. Daarbij viel één programma hem in het bijzonder op.

Van der Gijp kan niet stoppen met lachen om recordpoging bij ‘Ja of Nee’

Nadat Gijpie aangaf dat hij op zaterdag eerst naar de documentaire ‘The Last Dance’ had gekeken en op zaterdagavond een ‘avondje YouTube’ met Theo Maassen beleefde, wilde presentator Wilfred Genee toch nog iets kwijt. “Je hebt dus niet naar Ja of Nee gekeken”, concludeerde Genee.

“Nee, ik ken dat programma niet”, was het antwoord van de ex-voetballer. “Het leuke is: ik ben groot fan van Britt Dekker”, sprak Genee over de presentatrice van het nieuwe Talpa-programma. “Ze heeft talent, is snel en grappig.” Daarop greep Johan Derksen meteen in. “Nee, dat heeft ze niet, maar het is een leuk meisje. Ze wordt altijd op verkeerde programma’s gezet.”

Nadat Genee het nog eens opnam voor Dekker, kon de presentator het niet laten om een clip uit de nieuwe show te laten zien. Daarin ging het om een wereldrecordpoging ‘konthoepelen’, waarbij een vrouw het Guinness Book of Records probeerde te bereiken door een hoepel door middel van haar achterwerk draaiende te houden.

Terwijl de beelden van het konthoepelen worden getoond, houdt Van der Gijp het niet meer. “Heeft ze 55 minuten gekonthoepeld?” vroeg de oude rechtsbuiten zich daarna af. Om het vervolgens met een ordinaire opmerking over een seksuele activiteit af te sluiten.

Ga jij ‘Ja of Nee’ kijken na de clip die je zag in Vandaag Inside?

  • Ja, ik ben benieuwd
  • Nee, dit programma is niks voor mij
22+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie