Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Roemeense pers haalt hard uit naar ‘Nederland’

Foto: Roemeense pers haalt hard uit naar ‘Nederland’

In Roemenië is men niet blij met het Nederlands elftal als tegenstander op het EK 2024, maar de media uit het land zien wél kansen. Vooral omdat ze enige onderschatting merken bij hun ‘collega’s’ uit ons land. Er wordt gerept van ‘onderschatting’.

‘Roemenië compléét onderschat door Nederland’

Pro Sport weet wel hoe er in Nederland gekeken wordt naar de ‘loting’: “De Nederlandse pers heeft met vreugde gereageerd dat hun ploeg in de achtste finale tegen Roemenië speelt. Zij denken al aan een kwartfinale tegen Oostenrijk of Turkije en onderschatten de Tricolores.”

Hoe je het ook wendt of keert: Oranje is een lastige tegenstander voor Roemenië. Gazeta Sporturilor: “Als je als eerste in de groep eindigt, krijg je niet altijd een walk-over tegen een mindere tegenstander. Dat is de conclusie na een historische avond voor Roemenië, de echte uitdaging begint nu pas.”

Vervolgens wordt er geanalyseerd: “De ploeg van Ronald Koeman wil graag aanvallend voetbal spelen, maar had het moeilijk in de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk. De spelers lijken geen team te vormen, waardoor de hoop vooral is gevestigd op individuen. Dat is iets waar Roemenië geen last van heeft.”

Basketballer-look-a-like

Het bovengenoemde dagblad weet dat dit Oranje niet meer het Oranje van het verleden is… “Het spel is vooral gebaseerd op spontane ingevingen van basketballer-look-a-like Memphis Depay en de altijd gretige Xavi Simons.” De moraal van het verhaal? het medium ziet kansen: “Positief is dat Oranje graag balbezit heeft. Dan kunnen wij counteren en onze wapens optimaal benutten.”

Onderschatting gevaarlijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee
2211+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie