‘Ryan Gravenberch-drama in Liverpool’

Foto: ‘Ryan Gravenberch-drama in Liverpool’

Ryan Gravenberch transfereerde van Ajax naar Bayern München, maar kwam daar niet al te vaak aan de bak. Hij trok de deur van de Allianz Arena achter zich dicht en ondertekende een contract op Anfield Road bij Liverpool, maar daar gaat het niet veel beter. Transfereert de oud-Ajacied nu al weer naar een competitie die veel minder hoog aangeschreven wordt?

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Ryan Gravenberch naar Galatasaray’

Volgens het medium SporX zit het er dik in, want naar verluidt is Gravenberch in de aankomende zomer transferprioriteit nummer één bij Galatasaray. En dat betekent meteen dat men bij Cim Bom Bom ervan uitgaat dat de komst van de middenvelder haalbaar is. Daar staat overigens best een flinke smak geld tegenover, want de bovengenoemde bron weet dat het gaat om een huurperiode mét een optie tot koop ter waarde van liefst 25 miljoen euro.

Naar verluidt wordt Gravenberch in Istanbul gezien als de ideale vervanger van Tanguy Ndombélé, die op dit moment op huurbasis voor Galatasaray speelt, maar over een paar maanden naar verwachting ‘gewoon’ terugkeert naar Tottenham Hotspur. Ook hier beschikken de Turken over een aankoopoptie, ter waarde van vijftien miljoen euro, maar die wordt hoogstwaarschijnlijk niet gelicht.

Eerste seizoen

Toen de hoofdrolspeler in dit verhaal het lastig had in Beieren gaf hij een interview aan Ajax Showtime: “Tot nu toe is het niet gelopen zoals verwacht. Voor mij is dat jammer, maar ik ga er goed mee om. In mijn carrière heb ik tot dit seizoen eigenlijk nooit een tegenslag gehad. Ik was altijd een groot talent en haakte op jonge leeftijd aan bij Ajax 1. Voor mij is dit seizoen pas het eerste seizoen waarin ik het lastig heb en weinig aan spelen toekom.”

Of toch het tweede?

Bij The Reds is er echter een tweede seizoen vol tegenslag (lees: weinig speelminuten) bovenop gekomen. Het is ongetwijfeld niet de carrièreplanning die Gravenberch voor ogen had toen hij de Johan Cruijff ArenA achter zich liet.

Had jij meer van hem verwacht?

  • Ik wel
  • Ik niet
750+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie