Santiago Giménez onthult transferaanbieding

Foto: Santiago Giménez onthult transferaanbieding

Santiago Giménez had in de voorbije transferperiode de mogelijkheid om van Ajax naar Nottingham Forest te vertrekken. Daarnaast was er echter nóg een club concreet in de markt voor de spits uit Mexico, zo onthult hij nu hoogstpersoonlijk.

Giménez kon Feyenoord verlaten voor andere club dan Nottingham Forest

Voetbal International schrijft op donderdagavond: “Santiago Giménez had niet alleen een aanbieding van Nottingham Forest op zak deze zomer. In gesprek met de Mexicaanse tak van FOX Sports gaf de spits van Feyenoord aan dat er twee concrete aanbiedingen zijn geweest. Eén daarvan is die van Nottingham, vertelt Giménez. Bij die club hadden hij en zijn omgeving twijfels. De naam van de andere club wilde de Mexicaan niet prijsgeven.”

In de voorbije transferwindow meldde het Algemeen Dagblad over Santi en Nottingham: “Santiago Giménez verkast niet naar Nottingham Forest. De Engelse club meldde zich na eerder stukgelopen onderhandelingen opnieuw bij Feyenoord om de Mexicaan over te nemen, maar Giménez ziet een overstap naar de Engelsen niet zitten.”

“Dat meldt journalist Daniel Reyes van TNT Sports México, die close is met de aanvaller en hem al jarenlang op de voet volgt bij Feyenoord. Nottingham Forest ondernam dit weekend een nieuwe poging om Giménez tot een transfer te verleiden. Het aanbod van Nottingham Forest was uitstekend, maar de Mexicaan heeft besloten om niet naar de Premier League-club te verkassen”, vervolgde het dagblad.

Had Feyenoord hem moeten verkopen?

Momenteel is Giménez natuurlijk geblesseerd, maar zijn start in het nieuwe seizoen was niet bepaald om over naar huis te schrijven. Nottingham was bereid om meer dan dertig miljoen euro af te tikken voor zijn target, maar het is de vraag of er nog een keer zo’n goed bod binnenkomt in De Kuip.

Had Feyenoord hem moeten verkopen?

  • Ja
  • Nee
66+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie