‘Schandalige Justin Bijlow-actie’

Foto: ‘Schandalige Justin Bijlow-actie’

Justin Bijlow maakte gisteren (voorlopig) voor de laatste keer onderdeel uit van de selectie van Feyenoord. Op Het Kasteel nam hij afscheid van de (uit)supporters, maar dat moment werd verstierd door oefenmeester Brian Priske.

‘Brian Priske slaat Feyenoord-plank volledig mis met groepsgesprek’

En dat wordt de Deen niet in dank afgenomen, aldus De Telegraaf. Dat meldt op maandag: “Slechts enkele honderden supporters konden hem uitzwaaien in het uitvak na afloop van de derby, waar ze de hele wedstrijd een levensgroot spandoek met de woorden ‘Clubicoon en Vriend voor het leven JB1’ in hun vak hadden. Vooral dat JB1 zei alles. In de ogen van de eigen aanhang is Bijlow altijd de nummer één gebleven, ook al heeft trainer Brian Priske bij zijn komst naar De Kuip een andere keuze gemaakt en de Duitse keeper Timon Wellenreuther naar voren geschoven.”

“De coach haalde zich na het laatste fluitsignaal nog even de woede op de hals van het hele Feyenoord-vak door Bijlow niet meteen die kant op te laten lopen”, vervolgt de krant. “De naar Southampton verhuizende sluitpost moest eerst een minutenlang durend groepsgesprek op het veld bijwonen. Het is een van de nieuwe dingetjes die de Deen erin heeft gebracht. Een soort teambuilding na afloop, camaraderie in het kwadraat wat in het voetbal na puntenverlies zo publiekelijk eerder misstaat.”

Daarna was het toch écht Bijlow die in het middelpunt van de belangstelling stond en luidkeels werd toegezongen met ‘You’ll never walk alone’.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie