‘Schandalige Sepp van den Berg-actie Liverpool’

Foto: ‘Schandalige Sepp van den Berg-actie Liverpool’

De clubs blijven zich melden voor Sepp van den Berg. Momenteel zouden Bayer Leverkusen en Brentford concreet in de markt zijn voor de verdediger van Liverpool. Naar verluidt hebben The Reds de vraagprijs echter omhoog gegooid.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Liverpool gooit vraagprijs voor Sepp van den Berg nog verder omhoog

Het transferspel rond Van den Berg blijft duren deze transferperiode. De 22-jarige stopper heeft over belangstelling niet klagen, maar is nog altijd speler van Liverpool. De Engelse topclub verlangt de hoofdprijs voor de bankzitter, waardoor menig club is afgehaakt. Dat geldt voor PSV, terwijl ook FSV Mainz en VfL Wolfsburg niet aan de hoge vraagprijs van Liverpool kunnen voldoen.

En dus zit Van den Berg met veel chagrijn op de bank van trainer Arne Slot en dreigt een nachtmerrie voor de Zwollenaar. Dinsdag kwamen twee bekende journalisten met nieuws rond de verdediger. Florian Plettenberg weet dat Duits kampioen Bayer Leverkusen zich gemeld heeft bij Liverpool. De gesprekken zijn inmiddels gaande, maar volgens David Ornstein worden die nu ook gevoerd met Brentford. Zo kan Van den Berg terugkeren naar de Bundesliga, maar is een binnenlandse Engelse transfer ook mogelijk.

25 miljoen pond

Liverpool zit echter nog hoog in de boom wat betreft Van den Berg. Sterker nog: volgens Plettenberg verlangt de clubleiding nu zelfs 25 miljoen pond voor de Nederlander, omgerekend gaat dat al richting de 30 miljoen euro. Eerder leek Liverpool nog te mikken op een bedrag rond de 20 miljoen. Dit terwijl hij bij de seizoensopening tegen Ipswich Town niet eens bij de wedstrijdselectie zat. Naast Virgil van Dijk staan Ibrahima Konaté en Jarell Quansah hoger in de pikorde dan Van den Berg. The Reds hebben met de dure Jarrad Brantwaite (Everton) een centrumverdediger hoog op het lijstje om naar Anfield te halen.

Schandalig van Liverpool?

  • Ja, dit kunnen ze echt niet maken
  • Nee hoor, is hun goed recht
457+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie