Scheldkanonnade op Instagram na interview met Veerman

Foto: Scheldkanonnade op Instagram na interview met Veerman

Namens de NOS was Jeroen Stekelenburg aanwezig in Duitsland op het EK 2024. Zijn interview met Joey Veerman na de 3-0 overwinning op Roemenië maakte veel los, omdat hij per se met de PSV’er wilde praten over zijn dramatische optreden tegen Oostenrijk.

Jeroen Stekelenburg vertelt over interview met Joey Veerman op EK

Veerman werd na 30 minuten spelen al gewisseld en gaf in het interview met Stekelenburg direct aan dat hij ‘er eerlijk gezegd ook wel een beetje klaar mee was’. “Ik snap dat jullie je vragen erover stellen, maar ik heb daar wel een streep onder gezet. Ik heb er niet zoveel aan om erop terug te blikken, want het was geen leuke dag.”

Stekelenburg verdedigt zichzelf: “Bij de NOS hoopten we net als iedereen dat Nederland het EK zou winnen, maar we zijn geen lid van het feestcomité. Dus toen ik Joey Veerman na de achtste finale tegen Roemenië sprak, wilde ik het niet alleen hebben over de overwinning, maar ook over zijn dramatische wedstrijd tegen Oostenrijk. Door alle zooi die hij daarna over zich heen had gekregen, moest hij de vreemdste, moeilijkste en ingewikkeldste week uit zijn leven achter de rug hebben gehad.”

“Als Veerman dan aangeeft dat hij daar niet op wil terugblikken, vind ik dat ik door moet vragen”, zegt Stekelenburg, die online flink door de mangel werd gehaald. “Onder een Instagram-foto waarop ik met mijn zoon naar de opvang fiets, kreeg ik allerlei epistels en scheldkanonnades. Ik vind niet dat we dat normaal moeten gaan vinden, maar het hoort er tegenwoordig ook een beetje bij. Maar vergeleken bij wat Veerman allemaal over zich heen heeft gekregen, is het natuurlijk peanuts..”

Stekelenburg dramde te lang door hierin

  • Eens
  • Oneens
1664+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie