‘Schokkende transfer Memphis Depay’

Foto: ‘Schokkende transfer Memphis Depay’

Het zou best ‘shocking’ zijn als Memphis Depay zijn carrière voortzet in Zuid-Amerika. Of misschien wel in Midden-Amerika. Volgens het Mexicaanse dagblad W Deportes is er echter toch écht een verrassing in de maak: Brazilië en Mexico lonken voor de aanvaller van het Nederlands elftal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Memphis Depay naar Brazilië of Mexico’

Het begint er vooral op te lijken dat Memphis waarachtig overal en nergens wordt aangeboden door zijn management. En naar verluidt zijn er drie clubs uit Brazilië en Mexico die wel oren hebben naar een deal: Corinthians, Flamengo en Monterrey.

Vooral de interesse van Corinthians wordt uitgelicht, dus misschien is de voormalige werkgever van onder meer Roberto Carlos, Rivaldo en Ronaldo Luís Nazário de Lima wel het concreetst in de markt voor de pas dertigjarige Nederlander. Timão zou vooral brood zien in de komst van Depay voor marketingdoeleinden: klaarblijkelijk heeft de oud-speler van onder andere PSV, Manchester United en FC Barcelona een behoorlijk grote naam in Brazilië. Daarnaast zou men verwachten dat hij het niveau van de Série A nog uitstekend aankan. Méér dan zelfs.

“Teleurstellend”

Daley Blind vertelde eerder over de toekomst van Memphis: “Ik vind het wel teleurstellend dat hij nu nog geen club heeft. Hij is transfervrij, maar heeft geen heel goed EK gespeeld. Dat zal ongetwijfeld meespelen. Maar je had toch gehoopt dat hij nu al een club had gevonden en weer volop in de running zou zijn.” Eerder werd hij aan AS Roma, FC Porto én een (niet nader genoemde) Premier League-topclub gelinkt: “Ik weet niet of dit klopt en hij hier echt de keuze uit heeft. Hij moet nu wel echt een goede keuze maken.”

Als Memphis naar Zuid-Amerika gaat…

  • Zien we hem nooit meer terug
  • Moet Koeman hem nog steeds oproepen
1802+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie