Sensationele transfer voor Mo Ihattaren?

Foto: Sensationele transfer voor Mo Ihattaren?

Rutger Castricum zegt met stijgende verbazing het interview met Mohamed Ihattaren in De Telegraaf te hebben gelezen. De momenteel clubloze middenvelder gaf te kennen op de weg terug te zijn en terug te willen keren in de voetbalwereld. Dat poogde Ihattaren eerder ook al, maar dat liep steeds uit op een mislukking. Castricum vindt vooral het moment waarop Ihattaren het interview naar buiten brengt opmerkelijk.

Castricum verwondert zich over moment van uitbrengen interview Ihattaren

In het interview gaf Ihattaren onder meer aan dat hij zichzelf compleet heeft verloren en dat onder meer wegstopte in eten. De oud-speler van Ajax en PSV woog naar eigen zeggen op een gegeven 117 kilo en zat mentaal helemaal in de put. Aan de hand van een team specialisten, dat in samenwerking is samengesteld met zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez, is Ihattaren nu echter op de weg terug.

Castricum vertelt in De Oranjezondag het goed te vinden dat Ihattaren aan het rehabiliteren is, maar vindt de timing van het interview wel opmerkelijk. “Het is eigenlijk een interview dat je wil geven als je het allemaal achter de rug hebt. Dan denk je: ‘Het is gelukt, we hebben dit en dit allemaal gedaan’. Zeker bij iemand die het psychisch ingewikkeld heeft…”

Ihattaren naar Real Madrid?

De vaste tafelgast van het praatprogramma vraagt zich dan ook af wie Ihattaren heeft geadviseerd om het interview nu te geven. “Door nu zijn verhaal te doen ligt die druk er nu nog meer op. Allemaal mensen gaan nu naar hem kijken van: ‘Gaat het lukken?’ Hij was ooit 117 kilo, gaat afvallen en wil weer de top bereiken.” Ihattaren hoopt zelf weer terug te kunnen in de voetbalwereld en stelde dat het hem niet uitmaakt of het Elinkwijk is of Real Madrid, maar denkt Castricum het zijne van. “Hij noemt toch Real Madrid. Maar ik zou het te gek vinden als het lukt.”

Zie jij Ihattaren ooit nog eens bij een club als Real Madrid spelen?

  • Ja, daar geloof ik wel in
  • Nee, daar geloof ik niet in
13604+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie