‘Slot deelt genadeklap uit aan Feyenoord’

Foto: ‘Slot deelt genadeklap uit aan Feyenoord’

Bij Feyenoord staan zeker niet alle neuzen dezelfde kant op. De Rotterdammers staan na drie Eredivisie-duels op vijf punten en dat is niet genoeg. Quinten Timber liet gisteren tegen Sparta Rotterdam duidelijk zijn onvrede blijken, en misschien is de middenvelder wel op weg naar de uitgang. Liverpool wordt namelijk genoemd als mogelijke bestemming.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Liverpool denkt aan Quinten Timber’

Het medium TEAMtalk meldt namelijk dat Arne Slot zijn voormalige ‘pupil’ uit zijn lijden wil verlossen. Het is een publiek geheim dat The Reds nog op zoek zijn naar een middenvelder, nadat Martin Zubimendi (Real Sociedad) ‘nee’ heeft gezegd tegen de Premier League-topclub. Inmiddels strooien de Engelse tabloids met namen, waaronder die van Teun Koopmeiners van Atalanta Bergamo. Ook Timber zou echter een optie zijn.

De middenvelder liet er na het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam (1-1) geen misverstand over bestaan bij ESPN: “Misschien moeten er ook wel harde woorden vallen. We staan nu vier punten achter (op PSV, red.). Daarmee lopen we al achter de feiten aan, we moeten eerst naar onszelf kijken. We moeten niet praten over PSV als we zelf niet onze wedstrijden kunnen winnen…”

Aanzien Priske beschadigd

Mikos Gouka reageert in de AD Voetbalpodcast: “Op het veld gaan er ook dingen fout waarvan je in eerste instantie misschien denkt dat je het goed doet. Dat merkte ik ook wel een beetje bij Timber, die tijdens zijn eerste interview aangaf dat hij helemaal niet blij was met zijn wissel, maar in zijn tweede en derde interview dat al een beetje terugnam. Maar dan is het kwaad misschien al geschied.”

Volgens de journalist heeft Timber met zijn actie (‘hoezo?’ toen hij werd gewisseld) ‘het aanzien van de trainer (Brian Priske, red.) een beetje beschadigd’: “Omdat dit, wat op televisie ook al werd benoemd, onder Slot nooit gebeurde.”

Een vertrek naar Anfield Road zou uitkomst kunnen bieden, al moet er wel flink betaald worden voor de hoofdrolspeler in dit verhaal. Diens marktwaarde wordt immers geschat op een slordige 28 miljoen euro.

Zou jij dit pijnlijk vinden?

  • Ik wel
  • Ik niet
6215+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie