Slot gebruikt woorden Guardiola na ‘Ajax-vraag’

Foto: Slot gebruikt woorden Guardiola na ‘Ajax-vraag’

Voor Arne Slot zal de ‘Ajax-ophef’ ook eindelijk gaan verstommen nu de Amsterdammers hun pijlen hebben gericht op Alfred Schreuder als opvolger van Erik ten Hag, die gisteren bij Manchester United heeft getekend.

Op de persconferentie in De Kuip vandaag zegt Slot over Ten Hag: “Ik denk dat het voor het Nederlands trainersgilde heel prettig is dat er weer een trainer is die naar zo’n grote club gaat. We hebben natuurlijk in de recente geschiedenis veel van dat soort trainers gehad, maar die zitten allemaal een beetje aan het eind van hun carrière. De meesten zijn ook al gestopt zelfs. We hopen natuurlijk met zijn allen dat hij heel succesvol gaat zijn, want dat is voor alle Nederlandse trainers, inclusief mezelf, heel prettig als hij het daar heel goed gaat doen.”

De laatste weken was er veel te doen om Slot, die volgens velen maar niet voor honderd procent wilde uitsluiten dat hij zelf naar Ajax zou overstappen. “Ik heb die ophef niet begrepen. Volgens mij was ik destijds ook heel duidelijk en heb ik ook gezegd van :Dat is het antwoord waar je het nu mee moet doen de komende weken. Ik vond dat zelf heel duidelijk. Als anderen daar een andere mening over hebben; dat mag. Elk woord wat ik erover zeg zou weer tot headlines kunnen leiden, dus daar heb ik niet zo veel zin in.”

‘Next question’

Wanneer een interviewer opmerkt dat ‘de vragen zullen blijven komen, zolang Slot niet kraakhelder zegt dat hij níét naar Ajax wil’, besluit hij: “Ik hoor Pep Guardiola weleens ‘next question‘ antwoorden op een bepaalde vraag. Laat ik die next question dan vanaf nu inzetten als er nog een vraag over gesteld wordt.”

TIP: Win 1.40 keer je inleg met een Feyenoord-zege en pak €250 bonus bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Denk jij dat Slot naar Ajax wil?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie