Slot geeft Ten Hag enorme draai om de oren

Zondagmiddag was het tijd voor het onderonsje tussen Erik ten Hag en Arne Slot, op Old Trafford. De grote winnaar was uiteindelijk Slot, want zijn Liverpool FC won met 0-3 van Manchester United.

Liverpool geeft Manchester United voetballes op Old Trafford

Al na zeven minuten leek Liverpool de voorsprong te grijpen. Een aanval die werd opgezet door uitblinker Ryan Gravenberch eindigde voor de voeten van Trent Alexander-Arnold, maar Mohamed Salah stond in de aanloop daar naartoe buitenspel. In minuut 36 was het echter alsnog raak. Na slordig balverlies van Casemiro, die een historisch slechte wedstrijd speelde, is het Salah die de bal op het hoofd van Luís Diaz legde: 0-1.

En op slag van rust werd de marge ook nog eens verdubbeld. Opnieuw trof Diaz doel op aangeven van Salah. En na een klein uur spelen ging de wedstrijd op slot door rechtsbuiten Salah, dit keer kwam de assist van Dominik Szoboszlai. Daar ging slordig balverlies van Kobbie Mainoo aan vooraf.

De druk op Ten Hag neemt daardoor nog verder toe, vorige week werd er ook al verloren van Brighton & Hove Albion. Liverpool behoudt de perfecte score; drie zeges na drie wedstrijden.

Scoreverloop: 0-1 (35′) Luis Diaz, 0-2 (42′) Luis Diaz, 0-3 (56′) Mohamed Salah.