‘Slot schuift bij Feyenoord vier talenten naar voren’

Foto: ‘Slot schuift bij Feyenoord vier talenten naar voren’

Arne Slot geeft in januari een aantal talenten de kans om zich aan de technische staf te bewijzen. Volgens Feyenoord Youth Watcher gaat het om Jaden Slory, Nesto Groen, Thijs Kraaijeveld en Givairo Read.

Talenten krijgen de kans van Slot

Feyenoord heeft een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug. Na een moeizame start slaagden de Rotterdammers erin om een lange reeks goede resultaten te boeken. Met 38 punten staat het op de tweede plek in de Eredivisie, 10 punten achter op PSV. In de Champions League eindigde het derde, waardoor het overwintert in de Europa League.

De oefenmeester heeft dan ook veel om tevreden over te zijn en zal begin januari proberen om de lijn met de selectie door te trekken. Op nieuwjaarsdag reist Feyenoord af naar Marbella, waar een trainingskamp onder de Spaanse zon op het programma staat. Het moet de spelersgroep motiveren om fris aan de tweede seizoenshelft te beginnen.

Naast de huidige, sterke selectie, wil Slot ook enkele talenten de mogelijkheid geven om zich te onderscheiden. Slory, Groen, Kraaijeveld en Read hebben daarom te horen gekregen dat ze met het team mee mogen. Voor Slory is het mogelijk de laatste keer: zijn contract loopt komende zomer af en hij lijkt niet bereid te zijn om deze te verlengen.

Druk programma voor Feyenoord

De ploeg van Slot zal op zaterdag 6 januari een oefenduel afwerken, maar het is nog niet bekend welke tegenstander op het veld zal verschijnen. Half januari hervat Feyenoord de Nederlandse competitie met een thuiswedstrijd tegen NEC. In februari wacht een dubbele confrontatie met AS Roma voor de volgende ronde in de Europa League.

Maakt Feyenoord nog een serieuze kans op de landstitel?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik denk het niet
396+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie