Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Slot zag ‘extra druk door akkefietje’: “Goed gereageerd”

Soccernews

Feyenoord verloor midweeks met 4-2 van SS Lazio, maar na afloop ging het minstens net zo veel over het moment dat Santiago Giménez een strafschop ‘stal’ van eerste nemer Orkün Kökçü.

Na afloop foeterde captain Kökçü toen, op ESPN: “Onze spits koos ervoor om zijn eigen keuze te maken. Ik was er een beetje kwaad om. We weten dat hij hem kan scoren, dat is het probleem ook niet. Maar het ging mij meer om de regels en het respect naar elkaar.”

Trainer Arne Slot reageert na de 3-0 zege op Sparta: “Ik vind dat beiden het goed hebben opgelost. We hebben het gelijk na de wedstrijd besproken met zijn drieën, toen heb ik heel nadrukkelijk mijn mening gegeven. Later heb ik dat zowel met Santi a ls met Orkun ook nog gedaan. Ik vond dat er voor beiden leermomenten waren, en het is ook heel goed te zien hoe ze dat richting de groep hebben opgelost. Zo’n fotootje is voor deze moderne tijd natuurlijk hartstikke leuk, maar ik vind het veel belangrijker hoe dat intern bij ons besproken en opgelost is.”

Goede reacties

Tegen Sparta scoorde zowel Kökçü als Giménez. “Ik heb beiden een hele goede reactie zien geven. Orkun voelde misschien ook enige druk over dat hij vandaag wat moest laten zien, misschien mede door dat akkefietje. Ik vond hem vandaag weer uitstekend spelen. Tweebenig, en hij schiet een bal weer heerlijk met links binnen. Knap dat hij, gezien de gemankeerde voorbereiding heeft gehad, nu bijna drie wedstrijden volledig gespeeld heeft.”

TIP: Wint Feyenoord ook met 3-0 van Sturm Graz? De odd is 8.50!

Wie moet de volgende pingel nemen?

  • Gimenez
  • Kokcu
20+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie