Slot ziet eigen juichen: ‘Ziet er niet uit’

Foto: Slot ziet eigen juichen: ‘Ziet er niet uit’

Luis Sinisterra zorgde in minuut vijf van de blessuretijd voor een vreugde-explosie in De Kuip door tóch nog de winnende treffer te maken; de 2-1, tegen FC Utrecht. Coach Arne Slot juichte logischerwijs ook uitgebreid, al schrok hij toch een beetje toen-ie dat zelf terugzag.

“Dit ziet er niet uit, maar de blijdschap was enorm”, lacht de Feyenoord-trainer voor de camera van ESPN. “We hebben onszelf tekort gedaan. Toen we 1-0 voor stonden, kregen we drie enorme kansen. Het enige schot op goal van hun leverde de 1-1 op. Dat is weer een repeterend verhaal. Normaal gesproken zou je met dit puntenaantal (64, red.) minimaal vierde worden, maar nu blijkt dat we veel meer punten nodig hebben. Dan is winnen in de laatste minuut wel erg lekker.”

Marseille

Donderdag wacht de volgende klus; tegen Olympique Marseille, in de halve finale van de UEFA Conference League. Mogelijk keert Guus Til terug in de basis, bevestigt Slot. “Als Guus fit is, gaat hij starten. Dan moet hij wel getraind zijn. Ik heb de hoop dat hij dinsdag gaat trainen. We konden Bryan (Linssen, red.) een aantal keren goed vinden tussen de linies. Juist het positie kiezen vind ik een verbeterpunt voor Guus, maar Guus is meer een middenvelder die het middenveld meer ondersteunt.”

Slot besluit: “Ik heb veel respect voor Kökcü, die zoveel loopt en speelt, terwijl hij aan de ramadan bezig is. Je zag dat het hem veel moeite en kracht kost, wat niet gek is. Dan is het prettig dat er iemand voor hem staat die meer werk verzet dan Bryan gedaan heeft.” De blessure van Marcos Senesi lijkt niet ernstig.

TIP: 1-0 door Guus Til tegen Marseille betekent 6.55x je inleg! Plus 250eu bonus voor debutanten op de site

Til hoort altijd in de basis, mits fit

  • Eens
  • Oneens
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie