Spectaculaire presentatie Mbappé bij Real Madrid

Foto: Spectaculaire presentatie Mbappé bij Real Madrid

Het lange wachten is dan eindelijk beloond voor de fans van Real Madrid. Kylian Mbappé heeft dinsdagmiddag zijn handtekening gezet onder een 5-jarige verbintenis. Aansluitend volgde de spectaculaire presentatie van de Franse superster in een vol Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappé tekent bij Real Madrid en wordt gepresenteerd

Koste noch moeite gespaard zullen ze in Madrid denken. De presentatie van Mbappé leek wel alsof de Superbowl gaande was. Lasershows, vuurwerk en muziek maakten de presentatie van de Fransman een waar spektakel. Mbappé gaat spelen met rugnummer 9. Tijdens de presentatie had hij mooie woorden over voor zijn nieuwe club. “Ik ben er trots op dat ik mijn droom waarmaak en een speler ben voor de beste club in de geschiedenis van het voetbal. Ik kan het niet geloven. En nu allemaal samen: 1,2,3 HALA MADRID!”

Mooie woorden Mbappé over Real Madrid

Het zijn de Valentijnsdagen in Madrid. Nadat gisteren de Spaanse ploeg werd gehuldigd in een volgelopen stad, is het vandaag de beurt aan Mbappé en Real Madrid om te toosten. Donatello sprak de volgende woorden: “Goedemiddag allemaal. Ik ga proberen Spaans te spreken. Wauw… het is ongelooflijk om hier te zijn. Ik droom er al jaren van om voor Real Madrid te spelen en vandaag wordt mijn droom werkelijkheid. Ik ben een gelukkige jongen. Ik wil de president Florentino Pérez bedanken die mij vanaf de eerste dag heeft vertrouwd. Er zijn veel dingen gebeurd… maar ook dank aan alle mensen die mij hier hebben gebracht. Het is een ongelooflijke dag. Sinds ik een kind was, had ik maar één droom en om hier zijn betekent veel voor mij. Bedankt aan de fans van Madrid, want ze hebben mij jarenlang hun liefde gegeven. Nu heb ik nog een droom en dat is om de geschiedenis van deze club verder uit te breiden, ik ga mijn leven geven voor deze club en dit logo. Ik heb een boodschap voor alle kinderen. Ik was een kind zoals jij. Met passie en dromen kun je bereiken wat je wil.”

Gaat Real Madrid komend seizoen weer de Champions League winnen?

  • Ja
  • Nee
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie