‘Talpa overweegt Van der Gijp-ingreep’

Foto: ‘Talpa overweegt Van der Gijp-ingreep’

René van der Gijp ontbrak vorige week enkele uitzendingen bij Vandaag Inside vanwege een operatie aan zijn oog. Zijn plek werd ingenomen door Albert Verlinde, die volgens veel kijkers dat uitstekend deed. Men zou het niet gek vinden als Van der Gijp wat vaker vervangen wordt, wat ook wordt toegejuicht door mediakenner Victor Vlam. Presentator Wilfred Genee ziet dat echter nog niet direct zo zitten.

Van der Gijp minder vaak aan tafel bij Vandaag Inside?

In de rubriek In De Wandelgangen vertelt Genee het niet direct te zien zitten als Van der Gijp niet meer dagelijks aanschuift. “k zag opeens allemaal berichten dat René eventueel vervangen zou kunnen worden, maar dat is natuurlijk absolute onzin. Het is juist het driemanschap, vind ik persoonlijk, die maakt dat het evenwicht altijd zo goed is.”

Vandaag Inside-bargast Sam Hagens denkt ook niet dat het goed voor het programma is. “Ja, maar als er eentje bij jullie wegvalt, dan valt het hele programma weg.” Daar is Genee het mee eens. “Dat denk ik dus ook.” Het roept de vraag op bij Hagens of dat ook niet zo afgesproken is. “Die staat zwart-op-wit, maar ik denk dat die ook in werkelijkheid zo is”, reageert Genee. “De kern vind ik dat het nog steeds een heel leuk programma is en ik doe het met ongelooflijk veel plezier.”

Genee nog niet klaar met Vandaag Inside

Genee is dan ook van mening dat de schwung nog niet uit het programma is. “Ik merk aan mezelf dat ik het leuker vind dan ooit, dat meen ik echt serieus. Ik heb na die Akwasi-rel wel eens gedacht: wat een gezeik allemaal en wat haal je je op je hals. Ook thuis, weet je wel, allemaal gedoe altijd en mensen die boos waren. Dat is langzaam maar zeker weer weggetrokken dat gevoel en nu merk ik echt aan mezelf dat ik het een feestje vind. Daarom vind ik het zo jammer dat Johan dan voelt dat hij het een kutprogramma vindt.”

Afwisselende gasten in Vandaag Inside

Mediakenner Vlam stelt in de podcast De Communicado’s dat de Gijploze-uitzendingen het juist wel goed deden. “Dat waren prima uitzendingen. Ik denk dat dit ook wel eens aanleiding zou kunnen zijn voor Talpa om te gaan nadenken over de toekomst van het programma. Misschien bijvoorbeeld twee keer per week René en vier keer per week Johan in het begin en soms misschien drie keer per week. Dus dat je wat meer afwisseling hebt en dat je dus ook een grotere pool aan gasten hebt. Ik denk dat dat voor Talpa in ieder geval de continuïteit zou kunnen bieden die ze daar willen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Zou het een goed idee zijn om de vaste tafelgasten vaker in te wisselen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
45+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:50
32+
‘Ajax-blunder met Ron Jans’
23:35
25+
Feyenoord-chaos compleet: “Hij doet maar wat”
23:20
54+
‘Sneijder hakt knoop door over Ajax én FC Utrecht-terugkeer’
23:06
0+
Voorspelling Girona – Feyenoord: opnieuw geen zege Feyenoord
23:05
12+
Voorbeschouwing Girona – Feyenoord: Priske op zoek naar succes
23:05
16+
‘Toptransfer Veerman aan zijden draadje’
22:55
145+
‘Eredivisie-dreun door Mo Ihattaren’
22:40
30+
‘PSV-rebel’ wekt ergernis: “Ga gewoon voetballen!”
22:25
45+
‘Talpa overweegt Van der Gijp-ingreep’
22:10
205+
‘Feyenoord-koppen gaan rollen’
21:42
68+
‘Twee clowns niet meer aan tafel bij Rondo’
21:29
153+
PSV krijgt gigantische Champions League-waarschuwing
21:07
186+
Sneijder slacht Ajax en Farioli af
20:50
19+
Neymar deelt mijlpaal via Instagram: ‘Zo blij mee!’
20:30
40+
KNVB benoemt voor het eerst vrouwelijke scheids in betaald mannenvoetbal
20:18
396+
‘Aangifte zorgt voor wissel bij Champions League-duel PSV’
20:05
248+
Ajax-flop maakt furore in Engeland: ‘Geeft ons hoop’
19:45
61+
Messi gaat los tegen MLS-scheids: ‘H**renjong!’
19:11
314+
‘Manchester United geeft Ten Hag ultimatum’
18:48
102+
AZ boert goed en presenteert fraaie miljoenenwinst
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie