Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Telegraaf komt met update over Van der Sar

Foto: Telegraaf komt met update over Van der Sar

Edwin van der Sar is vrijdag getroffen door een bloeding bij zijn hersenen. Het is onduidelijk of de voormalig algemeen directeur van Ajax gaat herstellen.

Voormalig Ajax-directeur slaapt nu vooral

Van der Sar kondigde zes weken geleden zijn aftreden aan bij Ajax. Om alles te laten bezinken vertrok hij op vakantie naar Kroatië, waar hij op een eiland werd getroffen door een bloeding bij zijn hersenen. Per helikopter werd de oud-doelman met spoed naar het vasteland afgevoerd.

Volgens De Telegraaf verblijft Van der Sar nog altijd op de intensive care. Het medium meldt: “Van der Sar wordt grote delen van de dag in slaap gehouden en pas over een aantal dagen zal mogelijk meer over zijn situatie kunnen worden gezegd door doctoren in Kroatië. Sinds de mededeling dat de toestand van de vroegere keeper ’stabiel maar zorgwekkend’ is, is er geen nieuws vanuit Kroatië gekomen.”

Voor de familie van Van der Sar is de situatie extra wrang. Zijn vrouw Annemarie werd in 2009 getroffen door een hersenbloeding, waardoor het gezin door een zware periode heen ging.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie