Ten Hag neemt opvallend besluit: “Boek is gesloten”

Foto: Ten Hag neemt opvallend besluit: “Boek is gesloten”

Erik ten Hag verraste donderdagavond de Engelse media door Marcus Rashford in het basisteam te zetten. Afgelopen weekend ontbrak de aanvaller nog in de selectie, maar tegen Wolverhampton is hij er dus weer bij.

Rashford in het basisteam van Manchester United

Eerder in het voetbaljaar kwam Rashford al negatief in de media terecht, toen hij na het verloren duel met Manchester City besloot om uit te gaan. Vorige maand maakte de Britse international dezelfde fout, waardoor hij opnieuw op de voorpagina’s van de Engelse tabloids te vinden was. Het zorgde wederom voor een teleurstelling bij Ten Hag.

De oefenmeester maakte zondag geen gebruik van hem in het FA Cup-duel met Newport County AFC (2-4 overwinning), maar donderdagavond mocht hij van Ten Hag weer opdraven. “We hebben hem zondag niet geselecteerd. Hij heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen en het boek is nu gesloten. We gaan verder”, zo oordeelde Ten Hag.

Doelpunt zorgt voor perspectief Ten Hag

Sportief gezien bleek het de juiste beslissing te zijn, want binnen vijf minuten stond Manchester United al op een voorsprong door de openingstreffer van Rashford. Het gaf de Engelse grootmacht het nodige vertrouwen, waardoor binnen een kwartier ook de 0-2 op het scorebord stond. Ditmaal was het Rasmus Højlund die de treffer maakte.

Een overwinning zal Manchester United goed uitkomen. De afgelopen twee Premier League-duels verloor het namelijk punten. Zo verloor het eind december van Nottingham Forest en speelde het met 2-2 gelijk tegen Tottenham Hotspur. Aankomende zondag ontvangt de ploeg van Ten Hag in eigen huis West Ham United.

Heeft Ten Hag het juiste besluit genomen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
684+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie