‘Ten Hag verwelkomt nieuwe aanvaller’

Foto: ‘Ten Hag verwelkomt nieuwe aanvaller’

Jim Ratcliffe is van plan om de selectie van Manchester United dit kalenderjaar flink te versterken. Volgens The Standard hoopt de zakenman onder meer Michael Olise naar de Engelse topclub te halen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Interesse Manchester United in Olise

De 22-jarige buitenspeler moet de aanvallende problemen van Manchester United oplossen. Waar het team van Erik ten Hag in de Champions League geen moeite had met scoren, is dit in de Premier League wel al het gehele seizoen het probleem. Manchester United scoorde namelijk in competitieverband slechts 22 keer.

Ten Hag heeft achter de schermen dan ook aangegeven dat hij scorend vermogen goed zou kunnen gebruiken. Intussen is de leiding terechtgekomen bij Olise, die onder contract staat bij Crystal Palace. Afgelopen zomer tekende hij nog een nieuw contract bij de club, maar hij zou openstaan voor een droomtransfer.

Manchester United zal echter wel een hoog bedrag op tafel moeten leggen om het talent binnen te halen. In de vorige verbintenis van Olise stond nog een ontsnappingsclausule van 40 miljoen euro, maar naar verluidt ligt deze in zijn nieuwe contract een stuk hoger. Wat hij uiteindelijk moet kosten, is echter niet bekend.

Statistieken bij Crystal Palace

De aanvaller speelde voor Crystal Palace 80 wedstrijden, waarin hij goed was voor 11 doelpunten en 20 assists. Ratcliffe zou er echter vertrouwen in hebben dat hij op termijn voor Manchester United van grote waarde kan zijn. Met zijn huidige werkgever staat hij op de veertiende positie in de Premier League. De Fransman maakte dit voetbaljaar in 9 duels 5 treffers en zette één assist op zijn naam.

Eindigt Manchester United dit seizoen in de top 5?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
619+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie