‘Ten Hag vraagt om last minute-transfer’

Foto: ‘Ten Hag vraagt om last minute-transfer’

Erik ten Hag hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog een nieuwe linksback te kunnen verwelkomen. Volgens Fabrizio Romano en Manchester Evening News wil het daarvoor binnen Engeland kijken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Wens van Ten Hag

De Nederlandse oefenmeester is naar verluidt zeer tevreden over de selectie die hij samen met zijn clubleiding heeft samengesteld. Aan de linkerkant van de verdediging ziet Ten Hag echter een nodig risico. Luke Shaw en Tyrell Malacia kampen namelijk beiden met een blessure, waardoor hij nog maar weinig keuzes over heeft.

Ten Hag heeft Manchester United dan ook de opdracht gegeven om extern te kijken, waarbij naar verluidt twee spelers bovenaan staan. Het zou gaan om Marc Cucurella, die momenteel nog onder contract staat bij Chelsea, en Sergio Reguilón, die dit voetbaljaar niet aan spelen toekomt bij Tottenham Hotspur.

Cucurella en Reguilón

Reguilón zat zelfs nog helemaal niet bij de wedstrijdselectie. De 26-jarige Spanjaard doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid, maar brak nooit door in het eerste team. Vervolgens speelde hij in Spanje bij diverse clubs, waaronder Sevilla. Na twee jaar maakte hij de overstap naar Atlético Madrid, waar hij een seizoen op huurbasis speelde. Deze zomer keerde hij terug in Londen.

Waar het nog niet bekend is onder welke voorwaarden Manchester United Reguilón wil halen, zou het bij Cucurella gaan om een huurdeal. Bij Chelsea lijkt hij niet meer te kunnen rekenen op veel speelminuten, waardoor hij open zou staan voor een vertrek. Manchester United zal de komende dagen een afweging maken.

Past hij bij Manchester United?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
413+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie