‘Ten Hag weet het ook echt beter’

Foto: ‘Ten Hag weet het ook echt beter’

In het verleden waren er nogal eens negatieve geluiden te horen over Ajax-oefenmeester Erik ten Hag, maar inmiddels wordt de Tukker op handen gedragen in Amsterdam. Volgens Hans Kraay jr. is de trainer de laatste jaren gegroeid.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

Ten Hag doet nóóit popiejopie, maar de interviewer en televisiepersoonlijkheid zegt tegen het Algemeen Dagblad: “Toch vind ik Erik stilaan wel een stuk relaxter geworden. Laatst moesten we even een minuutje wachten voor Ajax-PSV, omdat ze in de studio nog iets moesten afronden. Ik vond Erik zó ontspannen.”

Kraay vervolgt: “Volgens mij heeft hij steeds meer geleerd waar het werk van een trainer ophoudt. In de dagen vóór een wedstrijd heeft hij alle tijd gehad om elk detail door te nemen met zijn team en zijn staf, om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Daarna, kort voor de aftrap, is het woord aan de spelers. In het verleden kon hij zich daar moeilijker bij neerleggen. Nu heeft hij de ervaring en het vertrouwen dat het goed komt.”

Toptrainer

Ook in het buitenland is Ten Hag bijzonder populair: hij werd al genoemd bij Tottenham Hotspur, Manchester United én FC Barcelona… “Erik zal dat nooit over zichzelf zeggen, maar hij is zich echt wel bewust van zijn status als toptrainer. Dat had hij vroeger al: hij is volledig overtuigd van zichzelf. Terecht, want zelfs bij Ajax heeft hij het laten zien, onder de grootst denkbare druk. Erik dénkt niet alleen dat hij het beter weet. Hij weet het ook echt beter.”

Verdien 1.50 keer je inleg als Ajax na de winterstop van FC Utrecht wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Ten Hag een toptrainer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
97+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie