Teze glundert: ‘Erg blij bij dit geweldige team’

Foto: Teze glundert: ‘Erg blij bij dit geweldige team’

Jordan Teze scoorde afgelopen weekend zijn eerste doelpunt voor AS Monaco, sinds hij over is gekomen van PSV. De rechtsback tikte van dichtbij de 1-0 binnen tegen Le Havre, dat uiteindelijk met 3-1 verloor van de Monegasken.

Jordan Teze geniet na zijn eerste doelpunt voor AS Monaco, maar is ook kritisch

“Ik ben erg blij dat ik voor dit geweldige team mag spelen. De trainer wil dat wij als backs aanvallend meedoen, dus was ik er snel bij toen Takumi Minamino voorzette om bij de tweede paal te scoren. Ik hoefde alleen maar mijn voet tegen de bal te zetten”, blikte Teze terug in de mixed room, geciteerd door Voetbal International.

Monaco staat bovenaan in Frankrijk en midweeks werd FC Barcelona met 2-1 verslagen in de Champions League, al zat Teze toen 90 minuten op de bank. “We hebben goede spelers, ook op de bank, of het nu tegen Barcelona is of vandaag. We weten dat wanneer een speler in het spel komt, hij een nieuwe energie geeft.” Teze is echter ook kritisch: “We hadden veel slechte passes en we waren op momenten de controle over de wedstrijd kwijt. Maar we wisten dat als we de leiding pakten en de intensiteit opkrikten, we konden winnen.”

Oordeel AS Monaco-trainer Adi Hütter over Jordan Teze

“Ik ben blij voor hem dat hij heeft gescoord, want als je nieuw bent en naar een nieuwe club komt, is dat nooit gemakkelijk”, reageerde trainer Adi Hütter. “Het is goed om meteen te laten zien dat je een goede speler bent en dat hij op de juiste plek was om het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij heeft nog tijd nodig om in zijn beste vorm te zijn, maar hij speelde een behoorlijk goede wedstrijd.”

Teze wordt een doorslaand succes bij Monaco

  • Eens
  • Oneens
17+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie