‘Thomas Letsch maakt verrassende transfer’

Foto: ‘Thomas Letsch maakt verrassende transfer’

Thomas Letsch bereid zich met Vitesse momenteel voor op de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen, om des keizers baard tegen Ajax. Daarna wacht een toetje in de vorm van nacompetitie om Europees voetbal.

Het zouden zomaar de laatste wedstrijden van Letsch in Arnhem kunnen worden, want volgens Het Laatste Nieuws wil Standard Luik de Duitser binnen gaan halen als opvolger van hun huidige coach. Het alternatief op het Luikse verlanglijstje is Ronny Deila van New York City FC, grootmacht uit de Amerikaanse Major League Soccer.

De link is gelegd middels de nieuwe eigenaren van Standard (de Amerikaanse investeringsgroep 777 Partners). De Telegraaf schrijft: “Datzelfde bedrijf heeft ook het Italiaanse Genoa in portefeuille en daar is Johannes Spors technisch directeur. De Duitser was degene die Letsch twee jaar geleden naar Arnhem haalde. Diens komst wekte in eerste instantie bevreemding omdat hij een allerminst indrukwekkend cv had, maar het pakte goed uit.”

Onzekere toekomst

In Arnhem verricht Letsch prima werk, maar de toekomst is dus onzeker. “Het contract van Letsch in Arnhem loopt door, maar gezien de onzekere situatie van de club zal de Duitse trainer niet bij voorbaat nee zeggen tegen een voortijdig vertrek. De Russische eigenaar Valeriy Oyf heeft Vitesse in de verkoop gezet. Zolang er geen duidelijkheid is over de toekomst, heeft dat grote impact op het sportieve verhaal. Vitesse ziet belangrijke schakels vertrekken, omdat hun (huur)contract afloopt, maar technisch directeur Benjamin Schmedes kan nog niets doen, omdat onduidelijk is met welk budget de Arnhemse club volgende seizoen kan gaan werken”, aldus de genoemde krant tot slot.

TIP: Pak ruim 1.60x je inleg als Vitesse de laatste competitiewedstrijd tegen Ajax verliest

Zou dit een goede stap zijn voor Letsch?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie