Toni Kroos speelt pannen van het dak in slotstuk carrière: ‘Stoppen op mijn hoogtepunt’

Foto: Toni Kroos speelt pannen van het dak in slotstuk carrière: ‘Stoppen op mijn hoogtepunt’

Het valt niet echt anders te verwoorden: als je een fan bent van voetbal, dan ben je een fan van Toni Kroos. De midfieldmaestro stopt na het EK 2024 en speelt dus nu zijn laatste wedstrijden, wat voor ons als kijkers en liefhebbers enorm jammer. Op eigen bodem in Duitsland legt hij nog steeds alle ballen precies neer waar hij wil, wat menig fan doet denken: stopt hij niet te snel? Nee, volgens de speler zelf.

‘Winst op het EK zou al helemaal een mooi einde zijn’

Kroos heeft altijd duidelijk gemaakt dat hij op eigen wil zal stoppen, niet omdat hij pijn heeft of het niet meer bij kan houden. “Ik heb dit seizoen alles gewonnen, het is een mooie bekroning en we willen nog vol voor dit EK gaan”, zegt Kroos. “Dat zou al helemaal een mooi einde zijn, maar het kan al eigenlijk niet meer stuk.” De Duitse middenvelder heeft bij Real Madrid alles gewonnen wat er te winnen valt en bedankt de Madristas voor alles, maar hij gaat wel echt stoppen. Zijn bekendste partner, Luka Modric, plakt er wel nog een jaar bij maar beide spelers waren het over één ding eens: we hangen de kicksen aan een boom in de Spaanse hoofdstad. Geen avontuur meer voor de twee supersterren.

Het is al helemaal mooi dat we Toni Kroos dit eindtoernooi überhaupt nog zien, hij leek te hebben bedankt voor Die Mannschaft tijdens het vorige toernooi. Gelukkig voor de kijker ging hij dit keer wel weer gewoon mee met de selectie, zeker omdat Duitsland het gastland werd. Duistland, naast Spanje, horen tot de grootste kanshebbers en hebben het van de grote landen niet slecht gedaan. Wordt dit EK de kers op de taart omtrent Kroos zijn carrière?

Vind jij dat Kroos te vroeg stopt?

  • Ja, die kan nog makkelijk langer mee
  • Moet hij weten
85+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie