‘Transfer Wout Weghorst gaat niet door’

Foto: ‘Transfer Wout Weghorst gaat niet door’

Waar ligt de toekomst van Wout Weghorst? In ieder geval niet bij Burnley, zijn huidige broodheer, maar de bestemming van de pinchhitter van het Nederlands elftal is nog onbekend. Althans: Trabzonspor kunnen we klaarblijkelijk óók wegstrepen.

‘Vriendin blokkeert transfer Wout Weghorst’

De Turkse zaakwaarnemer Mithat Halis was in 2022 betrokken bij de transfer van Weghorst naar Besiktas als intermediair, en in gesprek met Radyospor vertelt hij over een eventuele overstap naar Trabzonspor: “Er is niemand die Weghorst liever naar Trabzon zou zien komen dan ik, want ik zou meer geld verdienen aan de transfer dan toen ik hem naar Besiktas bracht.”

“Maar ik acht de kans klein dat het gaat gebeuren. De vriendin van Weghorst is niet gecharmeerd van het idee dat zij in Trabzon gaat wonen”, voegt hij daar gelijk aan toe.

Volgens Halis heeft Nikki van Esch, zoals Weghorsts vriendin heet, een flinke vinger in de pap als het gaat om de toekomst van haar partner. Technisch directeur Ceyhun Kazanci van Besiktas moest in 2022 namelijk alles uit de kast halen om haar te overtuigen… “Hij heeft de vriendin van Weghorst een maand lang rondgeleid in Istanbul. Toen was ze overtuigd. Als Trabzon dit voor elkaar krijgt, is een transfer misschien reëel.”

Toch naar Ajax?

Tim van Duijn van Voetbal International vertelde onlangs over de Oranje-spits en Ajax: “De status van Weghorst? Ik heb het gevoel dat dit nog speelt, alleen zolang Akpom er nog is, komt hier geen nieuws over. Wij hebben lang vastgehouden aan dat hij naar Ajax zou willen. Dat was zo en dat is volgens mij nog steeds zo.”

Komt hij naar de Eredivisie?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
2190+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie