‘Transferdrama voor Joshua Zirkzee’

Foto: ‘Transferdrama voor Joshua Zirkzee’

Joshua Zirkzee speelt de aankomende seizoenen voor Manchester United. Althans: speelt, speelt… De concurrentie is natuurlijk groot bij The Red Devils en belooft nu zelfs nóg groter te worden. Kan de jonge international van het Nederlands elftal de deal nog laten klappen?

‘Cadeautje voor Joshua Zirkzee: méér concurrentie’

United beschikt al over een veelvoud aan spelers die uit de voeten kunnen op de positie van Zirkzee, zoals bijvoorbeeld Marcus Rashford, Rasmus Højlund en in mindere mate Bruno Fernandes, maar volgens verschillende media wil de gevallen Premier League-grootmacht nu nóg een pure nummer negen inlijven: Ivan Toney.

Christian Falk van BILD meldt dat de eerste contacten met de spits van Brentford al zijn gelegd. Momenteel maakt Toney, die een tijdlang niet in actie mocht komen wegens een gokschorsing, nog onderdeel uit van de selectie van het Engelse nationale team, dat morgen in de finale van het Europees kampioenschap tegenover Spanje staat, maar daarna kan er een klap worden gegeven op de deal. Voor Zirkzee zou dat echter minder speeltijd kunnen betekenen op Old Trafford.

Done deal

Voetbal International meldde gisteren over de ‘Zirkzee-deal’: “Joshua Zirkzee rondt momenteel zijn transfer naar Manchester United af. De 23-jarige spits gaat een vijfjarig contract tekenen bij de club van Erik ten Hag. Hij ondergaat deze vrijdag zijn medische keuring. Na een gesprek met Ten Hag zal Zirkzee zijn contract tekenen, waarin Man United een optie tot verlenging heeft opgenomen. De Engelsen betalen ruim veertig miljoen euro voor de spits, iets meer dan de afkoopsom in zijn Italiaanse contract.”

Gaat hij veel spelen?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
731+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie