‘Transferfiasco voor Feyenoord dreigt’

Foto: ‘Transferfiasco voor Feyenoord dreigt’

Feyenoord hoopt in de komende dagen nog een aantal versterkingen te kunnen halen. Onder meer de namen van Mads Bidstrup en Skov Olsen worden genoemd als mogelijk versterkingen. De tijd begint echter wel te dringen voor de Rotterdammers, wat ook voor onrust zorgt bij trainer Brian Priske.

Feyenoord aast op peperdure versterkingen

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vertelt bij Voetbal International wat de Rotterdammers graag nog willen halen. “Er moet een middenvelder bij: een vervanger voor Mats Wieffer of eventueel een controleur.” Wie dat moet worden is echter nog niet duidelijk. “Daar zijn ze, geloof ik, nog niet uit. Want het fluctueert een beetje. De ene keer willen ze dit, en dan weer dat. Er moet gewoon een middenvelder bij, en daar zijn ze mee bezig.”

Feyenoord lijkt naar een tweetal Denen te kijken als mogelijk versterking. “De naam van Bidstrup ging rond, maar dat is nogal een dure jongen. Ik heb dat nagevraagd bij Feyenoord, en ze weten dat hij prijzig is. Ze hebben nog een creatieve aanvaller nodig en hebben bij Brugge geïnformeerd naar Skov Olsen. Dat is een hele technisch vaardige speler, maar die kost ook nogal wat.”

Feyenoord moet transferrecord breken

Volgens Krabbendam moet Feyenoord flink de knip trekken wil het beide spelers aantrekken. “Als je dan een beetje informeert, hoor je dat hij geweldige cijfers overlegt en dat ze het in potentie een topspeler vinden. Dat vinden ze ook bij Feyenoord, maar hij is ook een speler die af en toe een beetje labiel kan zijn. Het is niet voor niks dat hij nog steeds in België speelt. Dat zijn allemaal zaken die ze moeten afwegen. Plus het feit dat als ze deze spelers willen kopen, ze twee keer het transferrecord moeten verbreken.”

Krabbendam stelt echter dat het geen eenvoudige klus gaat worden voor algemeen directeur Dennis te Kloese om nog versterkingen naar Feyenoord te halen. “Het wordt gewoon een heel ingewikkeld verhaal. Het voordeel is dat ze tot en met maandag hebben.’ De naam van Kevin Diks werd ook genoemd, maar dat komt vooral bij Brian Priske vandaan. ”Je ziet dat er wat dingen gebeuren, het duurt lang voordat spelers binnenkomen. Dan heb je een nieuwe trainer die ook wat onrustig begint te worden, die gaat nu ook in zijn eigen netwerk neuzen. Hij volgt de Deense competitie natuurlijk op de voet. Je gaat nu krijgen dat een trainer een beetje druk gaat zetten op de leiding van: luister eens, kijk ook eens naar die of deze speler. Het is opvallend dat het opeens twee Denen zijn en een speler die in Denemarken actief is.”

Verwacht jij dat Feyenoord Bidstrup of Skov Olsen haalt?

  • Ja, beiden
  • Nee, beiden niet
  • Alleen Bidstrup
  • Alleen Skov Olsen
1485+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:24
0+
‘Intelligente’ Gravenberch ontwikkelt zich razendsnel
18:20
1+
Priske bijt van zich af: “Ik hoop dat ik ook respect terug krijg”
18:09
0+
Nagelsmann verklapt geheim van Duitsland
17:52
23+
Feyenoorders dreigen aftrap Champions League te missen
17:48
11+
Mazraoui doet Manchester United-fans grote belofte
17:32
81+
Opstelling Feyenoord tegen Bayer Leverkusen: Priske stunt al
17:29
40+
‘Feyenoord moet oppassen voor enorme afstraffing’
17:23
304+
Dit is waarom er ook donderdag Champions League-wedstrijden zijn
17:18
128+
Op welke zender kijk je Feyenoord – Bayer Leverkussen?
17:14
16+
Fraser kon tegen ‘buitencategorie’ Ihattaren geen ‘nee’ zeggen
16:44
115+
“PSV had veel meer aan Henderson gehad”
16:27
40+
Slechte generale: Feyenoord onderuit in Youth League
16:13
32+
‘Van Dijk is een van de beste Liverpool-verdedigers ooit’
15:46
87+
Been uit kritiek op Legioen: “Op alle slakken zout gelegd”
15:25
250+
Sc Heerenveen-selectie maakt statement naar Van Persie
15:05
292+
Onzeker Feyenoord rekent tegen Bayer Leverkusen op één zekerheid
15:01
82+
Ihattaren aan de slag bij RKC Waalwijk
14:46
19+
Frimpong haalt herinneringen op bij terugkeer in Kuip
14:30
50+
Priske verklaart vormdip: “Heeft te maken met verwachtingen”
14:11
125+
Farioli maakt opvallende keuze: “Dát zou je denken”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie