TRANSFERSIRENES PSV, waar zijn de Ajax-BELGEN? | Twee Viertje met Aad #42

Foto: TRANSFERSIRENES PSV, waar zijn de Ajax-BELGEN? | Twee Viertje met Aad #42

PSV is in hele korte tijd bezig de Nederlandse transfermarkt op de kop te zetten. De Eindhovenaren presenteerden vrijdag Ricardo Pepi en Noa Lang werd medisch gekeurd. Aad de Mos zag het vanaf De Herdgang allemaal goedkeurend toe deze keer. Zo zag hij meerdere transfersirenes voorbij komen en is de SoccerNews.nl-analist plots positief over de PSV-transfers. “Sommigen vinden hem een rare snoeshaan, maar dit is gewoon een goede aankoop van PSV“, zegt De Mos in de nieuwste aflevering van de SoccerNews.nl-podcast Twee Viertje met Aad.

Twee Viertje met Aad aflevering 42: Pepi, Lang, Kous, Xavi, Hazard, Mertens, Alderweireld, Vertonghen en meer transfernieuws

“Niet iedereen is gelukkig met Lang, vanwege zijn praatjes. Daardoor is hij ook weggestuurd bij Ajax en ook bij Club Brugge heeft hij zijn nukken gehad”, gaat De Mos door over de nieuwste PSV-aankoop. “Het is nu aan Lang zelf en ook aan Peter Bosz om hem in het gareel te houden. Lang past perfect in het spel van Bosz. Hij kan het spel openbreken voor PSV. Pepi en Lang zijn op dit moment goede aankopen voor PSV.”

PSV gaat door met kopen, semi-live transfernieuws van De Mos

Over Pepi was De Mos in de vorige aflevering van Twee Viertje met Aad nog niet echt te spreken. Na wat research is hij wat positiever. “Het blijft afwachten want hij heeft nog niet in de top gespeeld. Hij doet het bij de nationale ploeg wel vrij goed.” Dus De Mos is voorlopig om wat betreft de Eindhovense handelswijze op de zomerse transfermarkt. Want hij had ook nog een nieuwtje voor de trouwe kijker/luisteraar. De volgende PSV-aankoop komt er namelijk weer aan, zo onthulde hij in de rubriek Transfertijd.

Verder reageert De Mos als door een bij gestoken op de Stalen Snor van deze week. Die draait namelijk om Xavi Simons. Ook is hij het weer heel vaak oneens met presentator Eimert Pruis. En verder heeft de SoccerNews.nl-analist advies voor alle technisch directeuren in Nederland in Raad van Aad. Iets met België en gebrekkige Nederlandse scouts. Dát dus en nog veel meer in aflevering 42 van Twee Viertje met Aad. Snel klikken en kijken maar!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer, voetbalanalist, rekenwonder en meestervoorspeller Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, praat de voormalige coach van Ajax en PSV met presentator Eimert Pruis over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken. Hij geeft ongevraagd advies, reageert op een staalscherpe stelling en blikt vooruit op het weekend. Jij wil natuurlijk als eerste weten wat Aad te vertellen heeft. Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Heeft PSV nu in één klap de beste aanvallers van de Eredivisie?

  • Ja, wie zijn er beter dan Lang, Xavi, Pepi en Luukinho?
  • Nee, vind ik niet
261+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie