TRANSFERUURTJE: Eredivisie-transfers Zerrouki, Cillessen

Foto: TRANSFERUURTJE: Eredivisie-transfers Zerrouki, Cillessen

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

De Telegraaf pakte vanochtend uit met het nieuws dat de 24-jarige Ramiz Zerrouki hoog op het verlanglijstje staat bij Feyenoord, na zijn geweldige seizoen in Enschede. Aldaar ligt hij nog tot medio 2024 vast. De krant schrijft verder dat de vraagprijs ‘wel meer dan drie of vier miljoen euro zal bedragen’. Gespeculeerd wordt over ‘een Quinten Timber-achtig bedrag’; voor hem betaalde Feyenoord ruim acht miljoen euro. Hij wordt gezien als een potentiële opvolger van Fredrik Aursnes, die naar SL Benfica kan.

AZ en Fredrik Midtsjö gaan deze zomer na een jarenlange samenwerking uiteen. De Alkmaarse club gaat akkoord met een nieuw avontuur voor de Noorse middenvelder. AZ meldt dat Midtsjö toestemming heeft gekregen ‘om naar Turkije af te reizen, om zijn mogelijke transfer naar Galatasaray SK vorm te geven’.


Misschien doet Ajax nog wel een paniekaankoop op de transfermarkt. Althans: daar speculeert De Telegraaf op maandagochtend over. De positie tussen de palen in de Johan Cruijff ArenA is wat… precair en daar kunnen de Amsterdammers nog wel wat vers bloed gebruiken… Valentijn Driessen sluit niet uit dat Ajax uitkomt bij oude bekende Jasper Cillessen, die weg mag bij Valencia CF.

Tegen alle verwachtingen in is Wilfried Gnonto nog altijd speler van FC Zürich. De vraag is echter voor hoelang nog, want er is bijzonder veel interesse in het Italiaanse wonderkind. Volgens de Gazzetta dello Sport heeft Zürich deze week besloten de vraagprijs te verlagen van twaalf naar acht miljoen euro. Feyenoord wordt al een tijdje aan de kersverse Azzuri-international gelinkt, al hebben de Rotterdammers in Santiago Gímenez al een nieuwe spits voor de nodige miljoenen gehaald. Ook de naam van PSV – dat Noni Madueke maandenlang moet missen door een nieuwe blessure – viel al, net als die van Club Brugge.


Buitenland:

De huurtransfer van Georginio Wijnaldum van Paris Saint-Germain naar AS Roma is op een haar na rond, dat schrijft het Algemeen Dagblad op maandagochtend. De middenvelder moet alleen de medische keuring in Italië nog doorstaan. “Georginio Wijnaldum (31) maakt de overstap naar AS Roma”, aldus het bovengenoemde medium. “De Oranje-international moet nog wel de medische keuring doorstaan in de Italiaanse hoofdstad, maar Roma bereikte afgelopen weekend een akkoord met Paris Saint-Germain.”

FC Barcelona is voor het nieuwe voetbalseizoen nog altijd op zoek naar een nieuwe linksback. Volgens SPORT is Angeliño een serieuze optie aan het worden in Camp Nou. Het is een publiek geheim dat Marcos Alonso de topkandidaat is voor FC Barcelona. In Catalonië is er goede hoop, maar Chelsea weigert hem vooralsnog toestemming te geven om de deal af te ronden. Om die reden is de grootmacht uit La Liga ook alternatieve opties aan het bestuderen. Eén van de opties is de Spanjaard Angeliño.

TIP: FC Barcelona landskampioen? Win 2,30 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Speelt Zerrouki komend seizoen bij Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
127+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:50
8+
Driessen ziet groot Oranje-probleem: “Eist zijn tol”
12:33
20+
‘Juventus neemt afscheid van dopingzondaar’
12:17
15+
‘Van Bommel zegt ‘nee’ tegen trainersklus’
12:15
19+
Steijn op radar PSV, Weghorst niks veranderd & nieuwe Wieffer
12:00
45+
‘Koeman roept Oranje-international nóóit meer op’
11:45
34+
‘Assistent biedt zich aan bij Van Nistelrooij’
11:30
31+
Kieft spreekt klare taal over Feyenoord-spits
11:15
216+
Vermoedelijke opstelling Ajax: Farioli moet wéér wijzigen
10:59
40+
Van der Gijp en Derksen hard voor Oranje-international: “Echt zonde”
10:44
32+
De Ligt onthult opvallende ‘beste partner tot nu toe’
10:30
150+
Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en FC Twente
10:13
2337+
‘Bliksemontslag voor ‘Ziggo-dronkenlap”
09:57
23+
Kuijt wars van ontslaggeruchten: “Als het toch fout loopt…”
09:42
46+
Lof voor Oranje-spits: “Heeft hem echt getriggerd”
09:27
125+
AD: Bosz kiest voor basidebutant in PSV-opstelling
09:12
243+
Vandaag Inside-duo doet pikante Playboy-onthulling
08:55
41+
Irritatie en zorgen bij zegeloos Almere City
08:40
47+
‘Donkere wolken pakken zich samen boven Kuijt’
08:25
227+
Zorgen om ‘drukke’ Ajacied: “Eigenlijk niet zo’n groot talent”
08:10
146+
‘Droomtransfer Giménez in duigen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie