TRANSFERUURTJE: Gnabry bezorgt Ajax drama, PSV slaat slag

Foto: TRANSFERUURTJE: Gnabry bezorgt Ajax drama, PSV slaat slag

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

FC Groningen raakt naast Bjorn Meijer (Club Brugge bood al vijf miljoen) mogelijk ook Laros Duarte komende zomer kwijt aan een buitenlandse club. Het Algemeen Dagblad meldt dat er zondag in de wedstrijd tegen Ajax onder meer scouts van VfB Stuttgart en Stade Rennes voor de middenvelder op de tribune zaten.

Ajax moet ernstig vrezen voor het vertrek van Antony. Bayern München dreigt deze zomer door te pakken voor de Braziliaanse aanvaller, mede dankzij Real Madrid. Antony is al meermaals in verband gebracht met Bayern München. Vooralsnog zag Der Rekordmeister geen aanleiding om een fors bod uit te brengen, maar zijn naam staat op het lijstje indien Serge Gnabry besluit om de Allianz Arena achter zich te laten. En laat dat nou net hetgeen zijn wat er lijkt te gebeuren… Real Madrid hoopt Gnabry namelijk in te lijven.

PSV maakt een serieuze kans om Andreas Pereira terug te halen naar Eindhoven. Het begint er steeds meer op te lijken dat Flamengo de optie tot koop niet gaat lichten. Pereira werd afgelopen zomer door Manchester United uitgeleend aan Flamengo. Voor tien miljoen euro kan de Braziliaanse club hem definitief in huis halen, maar dat roept vraagtekens op. Hij is geen zekerheidje meer bij de club uit Rio de Janeiro en daarnaast zorgt de hoogte van het prijskaartje voor hoofdbrekens.


Buitenland:

Paris Saint-Germain en Real Madrid krijgen concurrentie in de strijd om Kylian Mbappé. Volgens Jérôme Rothen heeft een derde club zich in de strijd gemengd, maar gaat het niet om FC Barcelona. “Een derde club heeft zich in de strijd gemengd en ook deze club kan hem aan het denken zetten”, zo heeft Rothen vernomen. “Ik ken de identiteit van deze club niet, maar het is zeker dat het niet gaat om Barcelona. Om meerdere redenen is Barcelona voor hem geen optie.”

Juan Mata zal niet met voetbalpension gaan aan het eind van het seizoen. Dat weet transfergoeroe Fabrizio Romano te melden op zijn Twitter-account. Het contract van de Spaanse middenvelder loopt in juni af bij Manchester United, maar Mata zelf wil nog niets weten van een vervroegd pensioen. Een beslissing over zijn toekomst heeft de middenvelder nog niet genomen weet Romano te melden. “Hij is nu vooral gefocust op het einde van het seizoen bij United en daarna wil hij pas plannen gaan maken voor zijn toekomst.”

Manchester United wint op bezoek bij Everton, voor 1.75 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Mata kan beter stoppen

  • Eens
  • Oneens
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:13
5+
Sutalo heeft veel aan Pasveer: ‘Hij houdt me bij de les’
09:53
20+
‘Slot kan Van Dijk en Salah kwijtraken aan club uit Saudi-Arabië’
09:36
11+
RKC Waalwijk heeft bijna slechtste Eredivisie-start ooit
09:25
11+
Havertz evenaart Van Persie bij Arsenal
09:08
4+
Seizoen wellicht al voorbij voor Carvajal
08:44
326+
Vreemd Engels gerucht: Henderson wil vertrekken bij Ajax
08:32
45+
Elia over invloed van Ten Hag: “Ik moest me verdiepen in de mensen, de maatschappij”
08:16
24+
Memphis Depay belangrijk bij basisdebuut
23:48
457+
Maurice Steijn doet boekje open over falende Ajacied
23:16
12014+
‘Ongelooflijk: bliksemtransfer Memphis Depay’
23:15
21+
Vini verzorgt nieuw hoogtepunt bij Real Madrid
23:09
338+
Bosz haalt keihard uit naar Makkelie: “Hoe duidelijk wil je het hebben?”
22:57
86+
Stoomwals FC Utrecht gaat maar door, vijfklapper in Galgenwaard
22:36
143+
‘PSV-sterspeler naar Jong PSV’
22:27
61+
“Dit is zorgwekkend, je wil zoiets niet meemaken”
22:21
653+
‘KNVB-oorlog na PSV-Sparta’
22:00
95+
Toch drie punten voor PSV na rode kaart
21:32
1832+
‘Nederlandse verrader bang na ontslag Ten Hag’
21:18
85+
‘Kees van Wonderen aan de slag bij Schalke 04’
21:12
26+
NAC wint van NEC, muntje verstiert wedstrijd
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie