Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

TRANSFERUURTJE: Sangaré, Klaassen, Frenkie en Arias ‘hot’

Foto: TRANSFERUURTJE: Sangaré, Klaassen, Frenkie en Arias ‘hot’

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Davy Klaassen werd voor de tweede keer achter elkaar in de Ajax-basisopstelling gekozen door Alfred Schreuder. De aanvallende middenvelder had maar vier minuten nodig om zijn bijnaam als ‘Mister 1-0’ weer waar te maken en sprak na afloop met De Telegraaf over zijn spel én een mogelijke transfer. Dat de concurrentie met spelers als Kenneth Taylor, Edson Álvarez en Steven Berghuis niet mals is, wist Klaassen in de zomerstop ook al. “Maar ik heb niet echt aan een vertrek gedacht”, stelt de middenvelder. “Ik moet er voor zorgen dat hij nauwelijks meer om mij heen kan. Natuurlijk baal je soms en heb je emoties, Maar vertrekken lijkt me ook niet handig met het oog op het WK.”

Liverpool speelt dinsdagavond tegen Ajax, maar zal donderdag mogelijk ook de Europa League-wedstrijd tussen Arsenal en PSV bijwonen. The Reds zijn naar verluidt geïnteresseerd in Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder staat al enige tijd op het lijstje van Liverpool. Vooralsnog leidde dat niet tot een concreet bod, maar volgens CalcioMercato overweegt de CL-opponent van Ajax deze winter toe te slaan bij PSV. De bespeler van Anfield zou hem intensief volgen.


Buitenland:

FC Barcelona wil Frenkie de Jong volgens Engelse media in januari opnieuw proberen te verkopen. De middenvelder van de Catalanen, die een belangrijke rol vertolkte in de overwinning op Cádiz (4-0), staat volgens de Britse pers nog onverminderd in de belangstelling van Manchester United.

Manchester United tikte tientallen miljoenen af voor spelers zoals Antony, Lisandro Martínez en Casemiro, maar lijkt nog steeds niet klaar met het versterken van de selectie. Eerder werd al bekend dat de ploeg van Erik ten Hag een oogje had op Santiago AriasDe Colombiaanse rechtsback is volgens Engelse media zéér geïnteresseerd in een overgang naar Old Trafford. De oud-speler van PSV liep deze zomer uit zijn contact bij Atlético Madrid en heeft tot nu toe nog geen nieuwe club kunnen vinden.

Dat is schitterend nieuws voor Arias, maar wel pijnlijk voor een andere oud-PSV’er. Denzel Dumfries werd de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Manchester United, maar dat lijkt door de komst van Arias overbodig te worden. Helemaal kansloos lijkt Dumfries nog niet: wanneer Dalot of Wan-Bissaka in de winterstop besluiten te vertrekken bij de club, komt er natuurlijk weer ruimte voor een mogelijke transfer van de Nederlands international.

TIP: Wint Manchester van Sheriff? Pak 1.12x je inzet!

Speelt Klaassen eind 2023 nog bij Ajax?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
70+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie