TRANSFERUURTJE: Transfers Sinisterra en Gakpo, opvolger Overmars

Foto: TRANSFERUURTJE: Transfers Sinisterra en Gakpo, opvolger Overmars

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Cody Gakpo laat tegenover The Sun dolgraag weten in de Premier League te willen spelen. Gakpo staat in de belangstelling van meerdere topclubs uit het buitenland, maar Arsenal lijkt de beste papieren te hebben om de PSVaanvaller in te lijven. Bayern München, Liverpool en Manchester United zouden ook azen op de komst van de vleugelspeler, maar Gakpo lijkt een voorkeur te hebben voor Arsenal. De 22-jarige linksbuiten ziet een overstap naar de Premier League en Arsenal in ieder geval zitten.

Ajax is nog altijd op zoek naar een nieuwe directeur voetbalzaken. Valentijn Driessen ziet in Alex Kroes een serieuze optie voor de Amsterdammers, die in februari abrupt afscheid namen van Marc Overmars vanwege grensoverschrijdend gedrag. Kroes is een van de oprichters van de Sports Entertainment Group (SEG) en is daarnaast grootaandeelhouder van Go Ahead Eagles. Een goede kandidaat voor de Amsterdammers, stelt de Telegraaf-journalist.

Feyenoord gaat deze zomer proberen om twee basisspelers te slijten. Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt echter te weten dat er nóg twee smaakmakers met een transfer flirten. “Ze proberen natuurlijk om Kökcü en Sinisterra wat langer te houden.” Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. “Als daar uiteindelijk een bod op komt, a offer they can’t refuse, dat ze dat (weigeren, red.) ook niet zullen doen.” Naar verluidt zou vijftien miljoen voor Sinisterra al genoeg zijn in de ogen van de Rotterdammers..

Buitenland:

Paris Saint-Germain gaat een boeiende zomer tegemoet. De Franse grootmacht koerst af op de achtste landstitel sinds 2013, maar vooral de uitschakeling in de Champions League heeft grote consequenties. Volgens Franse en andere buitenlandse media maakt PSG zich op voor een renovatie. De Parijzenaars hebben de indruk dat de huidige selectie een flinke opknapbeurt nodig heeft. Naar verluidt heeft ook de Braziliaanse steraanvaller Neymar zijn hand overspeeld in het Parc des Princes. De emir van Qatar, de eigenaar van PSG, zou Neymar hebben aangewezen als slachtoffer.

En tot slot: Kylian Mbappé lijkt na maandenlange speculatie de knoop te hebben doorgehakt. Volgens RMC Sport gaat de Franse steraanvaller zijn verbintenis bij Paris Saint-Germain verlengen. Mbappé heeft een aflopend contract bij PSG. Al maanden proberen de Parijzenaars hem te verleiden om bij te tekenen, waarbij zelfs grote beloftes en grote namen worden ingezet. Na de 5-1 zege op FC Lorient bevestigde de aanvaller dat een langer verblijf in het Parc des Princes een van de opties is. Real Madrid wil Mbappé ook dolgraag inlijven, maar journalist Daniele Riolo van RMC Sport stelt dat de Spanjaarden met lege handen achterblijven.

Mbappé topscorer van het WK? De odd is 9.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Vijftien miljoen voor Sinisterra moet Feyenoord..

  • ..accepteren
  • ..weigeren
105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:13
2+
Sutalo heeft veel aan Pasveer: ‘Hij houdt me bij de les’
09:53
19+
‘Slot kan Van Dijk en Salah kwijtraken aan club uit Saudi-Arabië’
09:36
11+
RKC Waalwijk heeft bijna slechtste Eredivisie-start ooit
09:25
11+
Havertz evenaart Van Persie bij Arsenal
09:08
4+
Seizoen wellicht al voorbij voor Carvajal
08:44
323+
Vreemd Engels gerucht: Henderson wil vertrekken bij Ajax
08:32
45+
Elia over invloed van Ten Hag: “Ik moest me verdiepen in de mensen, de maatschappij”
08:16
21+
Memphis Depay belangrijk bij basisdebuut
23:48
457+
Maurice Steijn doet boekje open over falende Ajacied
23:16
12012+
‘Ongelooflijk: bliksemtransfer Memphis Depay’
23:15
21+
Vini verzorgt nieuw hoogtepunt bij Real Madrid
23:09
337+
Bosz haalt keihard uit naar Makkelie: “Hoe duidelijk wil je het hebben?”
22:57
85+
Stoomwals FC Utrecht gaat maar door, vijfklapper in Galgenwaard
22:36
143+
‘PSV-sterspeler naar Jong PSV’
22:27
61+
“Dit is zorgwekkend, je wil zoiets niet meemaken”
22:21
651+
‘KNVB-oorlog na PSV-Sparta’
22:00
95+
Toch drie punten voor PSV na rode kaart
21:32
1826+
‘Nederlandse verrader bang na ontslag Ten Hag’
21:18
85+
‘Kees van Wonderen aan de slag bij Schalke 04’
21:12
26+
NAC wint van NEC, muntje verstiert wedstrijd
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie