Tumultueus oefenduel voor Pavlidis bij Benfica met harde val

Het tweede oefenduel van Vangelis Pavlidis bij Benfica ging zeker niet onopgemerkt voorbij. De van AZ overgenomen spits scoorde twee keer, maar kwam vroeg in de wedstrijd hard ten val toen hij over een boarding viel en zag zijn ploeg bovendien een 2-0 voorsprong weggeven.

Vangelis Pavlidis maakt nare val bij Benfica maar scoort vervolgens wel twee keer

Pavlidis speelde zaterdagavond met Benfica tegen het Spaanse Celta de Vigo. De wedstrijd begon voor de Griek niet al te best. In de vijfde minuut probeerde hij te voorkomen dat de bal over de zijlijn zou rollen. Pavlidis slaagde daar in, al ging dat niet zonder slag of stoot. Vlak langs het veld vormde de boarding namelijk een obstakel.

Pavlidis kon die niet meer ontwijken en besloot eroverheen te springen, wat niet lukte. De topschutter bleef met zijn voeten haken achter het bord, waarna hij over de boarding heen kukelde. Achter het reclamebord bevond zich een trap. Gelukkig voor Pavlidis landde hij aan de bovenkant van de trap, waardoor hij geen diepe val maakte. De international kwam hard neer, maar kon de eerste helft wel uitspelen.

Voormalig AZ-spits kon door

Dat deed hij niet onverdienstelijk. Pavlidis wist twee keer het net te vinden, waarvan eenmaal vanaf de penaltystip. In de rust werd hij alsnog gewisseld, maar dat had vermoedelijk niks te maken met een blessure. De gehele formatie van Benfica werd namelijk naar de kant gehaald. In de tweede helft gaf de Portugese topclub de 2-0 voorsprong weg: het duel eindigde in 2-2.