‘Tweetal versterkingen voor PSV’

Foto: ‘Tweetal versterkingen voor PSV’

Peter Bosz heeft niet veel transferwensen voor deze zomer. De oefenmeester houdt het liefste zijn huidige selectie zoveel mogelijk intact, maar hoopt nog wel op de komst van een centrale verdediger. Daarnaast zou een vervanger van Hirving Lozano, die in de komende winter vertrekt, ook niet onwenselijk zijn.

Bosz laat zich uit over transferwensen PSV

Bosz vertelt in gesprek met Voetbal International dat hij graag de huidige selectie bij elkaar houdt, maar ook weer niet ten koste van alles. “Ik praat altijd veel met mijn spelers, communicatie is een tool die ik heb. Maar ik ga geen spelers overhalen om bij ons te blijven. Elke speler weet wat hij aan de club PSV heeft, wat hij aan mij heeft, wat voor voetbal we willen spelen. En verder zal hij toch met zijn familie en zaakwaarnemer moeten overleggen. Die dingen gebeuren nou eenmaal. Ik ga er vooralsnog ook van uit dat helemaal niemand weggaat.”

De oefenmeester zegt daarin goede lijntjes te hebben met technisch directeur Earnest Stewart. “Hij houdt me op de hoogte. Als het gewenste bedrag niet op tafel komt, dan zal er ook geen beweging komen. Zo simpel is het. En dat geldt ook voor de jongens met een eenjarig contract. Dit is namelijk een kampioenswaardig elftal en dat vertegenwoordigt dus ook een bepaalde waarde door in de Champions League te spelen. Je kan dus wel een bedrag ophalen omdat een speler nog maar een eenjarig contract heeft, maar als dan het gevolg is dat je er zwakker op wordt, dan breekt dat je ook op.”

Bosz hoopt op tweetal transfers

Wel hoopt Bosz dat Stewart nog een tweetal transfers kan realiseren. “Het liefste houd ik dus deze selectie bij elkaar en zie ik nog een rechter centrale verdediger komen. En eventueel alvast een vervanger voor Hirving Lozano, mocht die kans zich nu al voordoen. Ik maak me dus oprecht geen zorgen. Ik focus me op de jongens die er zijn en mocht er wel iets gebeuren, dan hebben we de schaduwlijstjes paraat.”

Moet PSV zich op nog meer posities versterken?

  • Nee, wat Bosz aangeeft is prima
  • Ja, dat is wel nodig
794+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie