‘United-spelers zijn een stel jankballen!’

Foto: ‘United-spelers zijn een stel jankballen!’

Het ontslag van oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United heeft nog niet veel opgelost… Gisteren speelden The Red Devils een Premier League-wedstrijdje tegen Newcastle United en er werden alwéér punten verloren (1-1 eindstand).

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

In de studio van Sky Sports hield Gary Neville zich eerst nog een beetje in: “Ze hebben zestien dagen geen wedstrijd gespeeld en ze hebben een nieuwe manager met een nieuw systeem. De balans klopt nog niet. Maar ik maakte me al zorgen na de zege op Norwich. Over de basisprincipes van het spel. Er was geen enkele urgentie: letterlijk ieder duel werd verloren.”

Langzaam maar zeker haalde hij zijn voet van de rem: “Dit is een héél slecht optreden. Ze hebben werkelijk niets goed gedaan als team. Niet één speler kan zeggen dat hij zijn werk gedaan heeft. Er valt echt niets positiefs uit te halen, helemaal niets.”

Neville had zich flink geërgerd aan het gedrag van de spelers van The Red Devils: “Ze zitten te janken op elkaar. Het zijn een stel jankballen! Moet je ze nu zien lopen over het veld. Armen in de lucht, klagen over alles… Echt, het was een absoluut schokkende eerste helft.”

Ronaldo en Fernandes

De oud-verdediger zoomde in op een tweetal sterren: “We hebben het eerder over lichaamstaal gehad, toen Cristiano Ronaldo van het veld stormde na de wedstrijd tegen Everton. Ik dacht dat hij dat deed om druk op Solskjaer te zetten, maar nu deed hij het weer. Hij deed het vervolgens ook na de wedstrijden tegen Watford en Norwich City. Bruno Fernandes volgt hem en het is voor de jonge jongens vreselijk om twee beste spelers te zien doen alsof zij niet goed genoeg zijn.”

Speelt United overmorgen gelijk tegen Burnley? Waarom niet? De odd is liefst 5.00!

Ligt het aan de spelers?

  • Ja
  • Nee
145+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie