Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Turkiye
6 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Van de Beek laat zich uit over nieuwe reserverol

Foto: Van de Beek laat zich uit over nieuwe reserverol

Met de komst van Erik ten Hag als nieuwe trainer zal Donny van de Beek ongetwijfeld goede hoop hebben gehad dat-ie dit seizoen wél veel minuten zou gaan maken, maar tot dusver is de middenvelder nog altijd reserve gebleven bij Manchester United.

Toch gaat de speler uit Nijkerkerveen niet bij de pakken neerzitten; het bomvolle schema biedt hem hoop. Zo wacht vanavond al weer de volgende wedstrijd, in de Europa League tegen Real Sociedad. “Ik hou ervan dat we steeds na een paar dagen weer spelen. Ik heb liever meer wedstrijden dan trainingen. Dat is voor iedereen goed.”

“Met veel opties zal iedereen scherp blijven. Daarom hebben we veel goede spelers nodig”, vertelt Van de Beek op de website van zijn werkgever. Hij is klaar voor vanavond. “Ik heb Real Sociedad een paar keer zien spelen. Ze zijn technisch zeer begaafd, zoals alle Spaanse ploegen. Het is een lastige tegenstander met een paar zeer goede spelers. Maar we moeten ons richten op onszelf om in topvorm te zijn. We moeten zelf goed spelen om een goed resultaat te boeken.”

Sheriff

Volgende week is Sheriff in Tiraspol (Moldavië) de volgende opponent. “Het is altijd goed voor je ervaring om te spelen in een ander land en te zien hoe alles is. Ik heb Sheriff vorig seizoen zien spelen in de Champions League-groep met Real Madrid. Ik ken ze niet zo goed als Real Sociedad. Maar ik heb er zin om erheen te gaan en te zien hoe het voetbal daar is.”

TIP: Een zege van Man United vanavond levert 1.6x je inleg op!

Gaat United vanavond winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie