Van den Boomen duidelijk over toekomst: “Ajax komt maar één keer voorbij”

Foto: Van den Boomen duidelijk over toekomst: “Ajax komt maar één keer voorbij”

Branco van den Boomen blijft met alle plezier bij Ajax. In de afgelopen weken werd de middenvelder in verband gebracht met een transfer, maar de 29-jarige speler geeft nu aan dat hij prima zit bij Ajax. Op het veld kan Van den Boomen nu ook leveren. Zowel thuis als uit begon hij op de bank tegen Vojvodina, maar tijdens de invalbeurten laat de middenvelder zijn klasse zien.

Van den Boomen hoeft niet weg uit Amsterdam

Na afloop van het tweede duel tegen Vojvodina spreekt de middenvelder en matchwinner van het thuisduel met ESPN. “Mijn gedachtes zijn nu dat ik zeker niet weg hoef. Ik ben een heel gelukkig mens in Nederland, met mijn gezin en familie om mij heen. Dat is voor mij ook veel waard. Daarnaast komt Ajax voor mij maar één keer voorbij. Daarom is er voor mij ook absoluut geen reden om te vertrekken.” Naast de persoonlijke redenen zal het ook wel meespelen dat Van den Boomen steeds dichter bij een basisplaats lijkt te komen. In dit tweeluik is hij belangrijk geweest als invaller en in de voorbereiding heeft hij ook veel speeltijd gekregen.

De middenvelder lijkt echt tevreden zijn met zijn huidige plek in de selectie en heeft dat ook aangegeven. “De club en de trainer weten hoe ik erin sta. Hij (Farioli, red.) is ook blij met mij, dus er is voor mij geen reden om te vertrekken.”

Terechte overwinning

In de volgende ronde wacht Panathinaikos op Ajax. Terugkijkend op de afgelopen twee duels geeft Van den Boomen aan dat het terecht is dat Ajax door is. “Ik denk dat wij, zeker over twee wedstrijden, de betere ploeg waren. Zij kregen vanavond misschien in de eerste helft wat kansen, maar dit was een verdiende overwinning.”

Het is goed nieuws dat Van den Boomen blijft

  • Ja, een versterking voor de selectie
  • Nee, Ajax had zonder hem gekund
169+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie