Van der Gijp doet boekje open over ‘gevoelige’ ingreep

Foto: Van der Gijp doet boekje open over ‘gevoelige’ ingreep

René van der Gijp werd donderdag vervangen door Albert Verlinde in de uitzending van Vandaag Inside, maar liet aan het einde van de show toch nog even van zich horen. De vaste tafelgast van de talkshow moest een oogoperatie ondergaan en deze blijkt succesvol verlopen te zijn.

Succesvolle operatie voor Van der Gijp

“Ik krijg net een berichtje binnen dat de operatie goed is gegaan bij René”, vertelt presentator Wilfred Genee bij het afsluiten van het programma Vandaag Inside. “Hij heeft een heel klein beetje pijn zegt hij en hij moet morgen (vrijdag, red.) terugkomen voor controle. Maar dat zit wel goed”, aldus Genee.

Van der Gijp vertelde dinsdagavond al dat hij donderdag en vrijdag niet zou aanschuiven bij Vandaag Inside. De oud-prof moest namelijk een operatie ondergaan omdat het netvlies van zijn rechteroog losliet. “Ik was vandaag in de kliniek. Ik zie al vijf weken niets met mijn rechteroog, dat heb ik je verteld. Er is iets losgelaten in m’n oog. Ik loop er al vijf weken mee, maar dat mag eigenlijk niet. Het is een spoedgeval.”

Van der Gijp en Derksen in conclaaf over Vandaag Inside-koers

Van der Gijp is deze week onderwerp van gesprek, nadat hij het maandag aan de stok kreeg met Johan Derksen. De analist verweet De Snor ‘een kinderachtige oude man te zijn’ en beide heren waren het niet eens over de te varen koers van het programma. Van der Gijp werd donderdag vervangen door Verlinde en dat is veel kijkers goed bevallen, die vinden dat Van der Gijp wel mag wegblijven. Toch zal Van der Gijp normaal gesproken volgende week gewoon weer aan tafel zitten bij Vandaag Inside.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Van der Gijp nog wel terugkeren bij Vandaag Inside?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, laat maar wegblijven
84+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie