‘Van der Gijp verlaat Vandaag Inside’

Foto: ‘Van der Gijp verlaat Vandaag Inside’

René van der Gijp overweegt om volgend jaar te stoppen met het succesvolle praatprogramma Vandaag Inside. Het zit de voetbalanalist onder meer niet lekker dat hij een boete moest betalen voor zijn afwezigheid bij het praatprogramma. Johan Derksen stelt echter dat Van der Gijp wat te voorbarig is geweest met zijn uitspraken.

Van der Gijp overweegt vertrek bij Vandaag Inside

Van der Gijp was twee avonden afwezig bij Vandaag Inside Oranje vanwege de verjaardag en het afstuderen van zijn zoon. Daarvoor kreeg de vaste tafelgast een boete van 1.500 euro per gemiste uitzending. Dat Van der Gijp daar over klaagt begrijpt Derksen niet. “Wij verdienen een vorstelijk salaris dus dat is aanmerkelijk meer dan 1500 euro per uitzending”, vertelt De Snor in De Telegraaf.

“Hij en Wilfred hebben destijds bij de onderhandeling gezegd dat ze af en toe een avond wilden overslaan. Toen zei John de Mol: ’dat is prima, maar dan betaal je wel de gage van je vervangers’. Ik geloof dat René dat niet goed begrepen heeft”, vervolgt Derksen. De Vandaag Inside-coryfee gelooft ook niet dat Gijp volgend jaar echt gaat stoppen. “Ik vind het een beetje te voorbarig om een jaar van tevoren al aan te geven dat je stopt. René zei dit in een boze bui, dat begrijp ik ook wel. Als straks alles weer lekker loopt is hij alles weer vergeten.”

Over een eventuele contractverlenging wil Derksen nog niet vooruitlopen. “We zijn nog niet bezig met onze eventuele contractverlenging. Kijk, er komt een keer een eind aan”, zegt hij. “Je kan stoppen op het moment dat je goeie kijkcijfers hebt of je kan er nog twee jaar aan vast knopen waarin je wéér mooie cijfers hebt. Maar het kan dan ook instorten. Die afweging moet je maken.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Vandaag Inside volgend jaar stopt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
13721+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie