Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Van der Gijp vertrekt bij Vandaag Inside’

Foto: ‘Van der Gijp vertrekt bij Vandaag Inside’

René van der Gijp zat donderdagavond niet aan tafel bij Vandaag Inside Oranje. De voetbalanalist sloeg de uitzending over vanwege de verjaardag van zijn zoon Nicky. Volgens Mediakenner Victor Vlam een teken aan de wand, die vreest dat Van der Gijp echter niet lang meer te zien zal zijn in de populaire talkshow.

Nadert einde Van der Gijp bij Vandaag Inside?

Vlam uit zijn zorgen over de afwezigheid van Van der Gijp op het sociale medium X. “Dat Gijp zowel vandaag als volgende week een keer afwezig is, vind ik zorgwekkend voor de toekomst van #vandaaginside”, schrijft de mediakenner. “Het geeft aan dat René, die 63 is, mogelijk interesse begint te verliezen in VI. Zou hij bijtekenen als volgende zomer zijn contract verloopt?”, vervolgt Vlam.

Vandaag Inside kan niet zonder Van der Gijp

Volgens Vlam kan Vandaag Inside eigenlijk ook niet zonder Van der Gijp. “De uitzending van vandaag (donderdag, red.) maakt duidelijk dat VI geen VI is zonder René. Hij brengt vaak de komische noot en weet als geen ander te relativeren. Dat miste je gewoon vanavond.”

De afwezigheid van Van der Gijp leverde stevige kritiek op van Privé-sterjournalist Jan Uriot, maar daar maakte Johan Derksen in de uitzending van donderdag korte metten mee die wel begreep dat Van der Gijp zijn voorkeur gaf aan de verjaardag van zijn zoon. “Waar bemoeien mensen zich mee? Wij vinden het heel sociaal, zoiets zou hij vroeger nooit doen. Heel erg goed wat hij doet. En dan is er een of andere flapdrol van een roddelblad die daar een mening over heeft in een podcast… Die podcast is ook een verschrikking hè.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Van der Gijp gaat stoppen bij Vandaag Inside?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
14554+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie